DA ČOVEK NE POVERUJE Isplivalo na videlo nestvarno bahaćenje Kokeze i njegovog bliskog saradnika iz FSS

Svakodnevno se saznaju novi detalji o radu sad već bivšeg predsednika "srpske kuće fudbala".

Slaviša Kokeza, Jovan Šurbatović, Marko Pantelić
Slaviša Kokeza, Jovan Šurbatović, Marko Pantelić, Foto: FSS

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i generalni sekretar Jovan Šurbatović totalno su razorili Fudbalski savez Srbije sramnim poslovanjem, ličnim kombinacijama i privatizovanjem kuće fudbala, javlja Informer. Kako tvrdi Informer, njih dvojica su u FSS čak zaposlili i svoje prijateljice, mlade i atraktivne devojke, dajući im basnoslovne plate.

Nelegalno otpustili trudnicu

Šurbatović se za sve što je radio uvek pozivao na Kokezu, a njihovo bahaćenje prema zaposlenima išlo je toliko daleko da su otpustili trudnicu, iako to po zakonu nisu smeli da urade.

Sestre Isidora i Aleksandra Ćupović, kao i Olivera Šiljegović, bile su dve godine zaposlene u FSS, uredno su dobijale visoku platu, a u ugovoru o radu uopšte nije pisalo koja su njihova zaduženja.

Zaposlenje je prvo dobila Isidora Ćupović, nekadašnja studentkinja Pravnog fakulteta u Beogradu. Bila je članica Disciplinske komisije FSS. Šurbatović je Aleksandru Ćupović postavio za svog pomoćnika, a bila je potom i članica Projektnog tima zaduženog za uvođenje VAR sistema u Srbiju.

Generalni sekretar FSS je na svoju ruku, kako tvrdi izvor Informera, na određeni period zaposlio i glumicu Teodoru Bjelicu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi