POTRESNA VEST UZBURKALA DUHOVE Isplivala mračna tajna porodice Ikardi - bilo je zlostavljanja! Otkrilo se i ko je koga maltretirao! (FOTO)

Godinama se krilo, ali sad je izašlo na videlo.

Vanda Ikardi i Mauro Ikardi
Vanda Ikardi i Mauro Ikardi, Foto: AP/Luca Bruno

Porodica Ikardi nije nimalo srećna, kako mnogi misle. Maurova dve godine mlađa sestra Ivana, inače poznata kao učesnica nekoliko italijanskih rijaliti programa, otkrila je mračne tajne porodice.

- Brat i ja živeli smo dugo zajedno, sve do 2011. godine. Sve vreme je bio u sukobu sa ocem, pokušavao je da zaštiti majku jer ju je često tukao. Mnogo puta sam razmišljala da ubijem oca, rekla je Ivana za argentinske medije.

Ivana je poznata po izjavama koje znaju da dignu prašinu u javnosti, a koje se tiču porodice. Tako je svojevremeno kritikovala brata Maura rečima da je njegova supruga, kontroverzna Vanda Nara, glavni krivac što je njen brat zaboravio rodbinu, te potvrdila da je porodica ne podnosi. Vanda je inače pre Maura bila u braku sa Maksijem Lopezom, sa kim ima i sina. 

To se najbolje videlo kada je Ikardi sa suprugom bio gost jedne televizijske emije, u kojoj je Vanda zaplakala dirnuta sudbinom 12-godišnje devojčice, gošće emisije. Ivana je to smatrala lošom glumom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

No le dejes todo al destino, las cosas que se desean se persiguen✨

A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

- Najgore je to što ta žena pokušava da uveri ljude da je njoj stalo do porodice. Što ne plačeš zbog nas? Zašto ne pokušaš da se približiš našoj porodici, umesto što je izbegavaš? Nije tebi do porodice, tebi je do novca. Svi Italijani znaju kakva si osoba, a naša porodica još više. Molim boga da ti daruje empatiju i da prestaneš da misliš samo na sebe i svoj novčanik. Nije zlato sve što sija, a za svog brata ću nastaviti da se molim. Nadam se da će moj brat uskoro otvoriti oči. Tebe zanima samo novac, nije tebi do porodice, nego bi da budeš u centru sveta - napisala je svojevremeno Ivana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi