Transparent navijača Čelsija
Printscreen Twitter / Jack Mug
Transparent navijača Čelsija, Foto: Printscreen Twitter / Jack Mug

Na derbiju Engleske između Čelsija i Liverpula, koji je pripao gostima iz grada Bitlsa (1:2),  dogodila se jedna bizarna situacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Pre utakmice na "Stamford Bridžu" Čelsijevi navijači raširili su veliki transparent sa likom Edena Azara. Takava potez domaćih navijača zbunio je mnoge na i van stadiona.

Azar jeste veliki igrač kluba i sigurno da je dosta uradio za plavi dres, no, nije da je baš u rangu trenutnog trenera Frenka Lamparda i zato je utisak da je ipak malo prerano da mu se na ovakav način ukaze čast.

Pritom, Belgijanac je ovog leta otišao u Real, iako se znalo da će "plavci" imati suzbenziju na dovođenje igrača čak puna dva prelazna roka.

Uz to, nije bilo nikakvog smisla da se taj transparent digne protiv Liverpula, pa su se svi dodatno pitali u čemu je poenta.

Al zapravo nema je. Predstavnici navijača kluba koji prave takve transparente su na Tviteru objasnili kako se radilo o grešci.

Zvezdan Terzić: Partizan i Vučelić truju narod protiv Zvezde i vlasti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ V.Z.-S.I. DATUM I VREME: 23.09.2019. 13:44 - 23.09.2019. 14:42 Zvezdan Terzić održao je od 13h vanredno obraćanje javnosti povodom dešavanja na 161. večitom derbiju. Zvezdan Terzić, Foto: ALO: Vladimir Zogović Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić zakazao je od 13h brifinig sa novinarima kako bi sa sedmom silom podelio svoje impresije povodom, juče odigranog, 161.

"Jako puno rada i organizovanja uloženo je u ove stvari. Imamo puno transparenata i zastava tako da je samo bilo pitanje dana kada će se dogoditi. Nije idealno, ali možemo se samo smejati."

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"