Partizan
FK Partizan
Partizan

FK Partizan

Partizan, Foto: FK Partizan

U Evropi su gurali koliko su mogli sa ovim igračkim kadrom. Kada je naišao prvi ozbiljniji, jači protivnik - tu se završilo crno-belo putešestvije po Starom kontinentu.

Odgovornost je početkom sezone preuzeo trener Miroslav Đukić, prihvatio raskid ugovora, a na njegovo mesto stigao je Zoran Mirković.

Saša Ilić

Alo/K.R.

Saša Ilić, na slici sa Valerijem Bozinovim, prvi je kandidat da nasledi Ilieva, Foto: Alo/K.R.

Bata je uneo neophodne promene, tim je zaigrao ozbiljnije i ofanzivnije, ali je iz aviona vidljivo da je isti limitiran.

Za to Mirković ne može da snosi odgovornost, već sportski direktor Ivica Iliev je koji je u poslednje dve godine bio zadužen za kupovinu i prodaju igrača.

Partizan

FK Partizan

Partizan, Foto: FK Partizan

Navijači nimalo nisu zadovoljni igračkim potencijalom ekipe i za to krive upravo Ilieva - ovog leta, od novih igrača za sada su zadovoljili samo Rikardo i Zakarić.

U poslednje dve godine bilo je puno promašaja, a Sejduba Suma i Ognjen Ožegović na vrhu su te liste. Ovaj drugi ne toliko kvalitetom, koliko pričama koje su pratile njegov boravak u klubu, a koje su kvarile atmosferu. Prvi je jednom nogom u avionu za Izrael.

Kako se nezvanično saznaje, Iliev je pred otkazom ukoliko crno-beli ne osvoje makar jednu titulu ove sezone. Kandidat za njegovu poziciju je Saša Ilić.

Pred Partizanom su prvenstvo i Kup. Crvena zvezda beži im već nekoliko bodova, ali nju čeka Liga šampiona i u umoru Bena i drugova tokom jeseni, navijači crno-belih vide šansu.

Golman Partizana Vladimir Stojković na meču sa Bešiktašom

FK Partizan

Golman Partizana Vladimir Stojković na meču sa Bešiktašom, Foto: FK Partizan

Kup je u poslednje vreme takmičenje koje ide Partizanu, tako da za sada nisu sve nade u sezonu ugašene, ali su alarm Pepe, Kvarežma i ostali iz Bešiktaša već upalili.

Komentari (1)

moma52

06.09.2018 14:42

Molim Vas koje reference ima Saša Ilić da bude sportski direktor?Treba da ostane u klubu ,upiše trenersku školu i krene od petlića.Sportski direktor,ako želi,treba da bude Ivan Tomić,čovek dokazanog njuha za odabir igrača,koji su i kakvi potrebni Partizanu.