Ivica Iliev
Alo!/Marko Metlaš
Ivica Iliev

Alo!/Marko Metlaš

Ivica Iliev, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- To je bezobrazno i podmuklo ponašanje jednog profesionalca - počeo je Iliev za "Informer".

- Te priče da njemu Partizan duguje milione i da niko nije hteo da ga sasluša nemaju veze s istinom. Svuda ponekad ima malih kašnjenja u isplati, pogotovo sada kada je ceo svet u problemu zbog epidemije korone. I mnogi evropski velikani su smanjili budžete. Kao igrač sam prošao kroz nekoliko zemalja i često se dešavalo da bude sličnih problema, čak i u vreme kada je finansijska situacija bila znatno bolja od aktuelne, ali to ne može da bude opravdanje za ovo.

Niko nije mogao da nasluti šta će se desiti.

- Imao je maksimalne uslove u Partizanu. Stalno je pričao da uživa u Beogradu, a očigledno je pokazivao lažno poštovanje prema Srbiji, našem klubu i navijačima. Ostavio je saigrače na cedilu, momke koji su mu pomogli da odigra najbolju sezonu u karijeri.

Tvrdi da je Asano pogrešio.

- On je sebi napravio ogroman problem. Ne znam s kim je razgovarao i kako je uopšte došao na tu ideju. Ne postoji apsolutno nijedan pravni aspekt koji je na njegovoj strani u ovom slučaju. Čak je i njegov bivši agent to potvrdio. Partizan će na kraju dobiti novac, kao što bi zaradio i da ga je prodao. Međutim, ne znam da li je Asano svestan kakva će mrlja ostati pored njegovog imena. Koji će to ozbiljan klub da ga dovede i da rizikuje s njim posle ovakvog poteza? - upitao je Iliev.

Komentari (2)

Deki

04.05.2021 10:27

Ko je časniji japanac samuraj ili partizan komunista ?

Srba

04.05.2021 12:38

Dotičnog pre bilo kakvog intervjui sanja uraditi droga test! Priča se da šiba ko lud