Siniša Mihajlović
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
Sinisa Mihajlovic

EPA Riccardo Antimiani

Sinisa Mihajlovic, Foto: EPA Riccardo Antimiani

Čuvenog argentinskog golgetera stigle su godine, pa se ovom prilikom požalio na zdravstvene probleme.

"Danas sam bolje. Pre nekoliko meseci sam samo patio i sedeo. Osetio sam bol u zglobovima i morao sam da koristim pomagala da bih hodao. Tražio sam doktoru da mi amputira nogu. Uvek sam kroz karijeru imao osećaj da imam malo vremena da dokažem ko sam. Nisam nikad pravio pauze duže od dva-tri meseca tokom igračke karijere, a takav ivot došao je na naplatu kad sam završio karijeru", rekao je Batistuta.

Pročitajte još:

Bivši fudbaler Rome i Fiorentine potom je otkrio da je inspiraciju i motiv u borbi protiv bolesti našao u primeru Siniše Mihajlovića.

"Vijali i Mihajlović su mi inspiracija. Pokazali su mi da nije šampion ko pobedi već ko padne i ustane ponovo. Bili su mi sjajni rivali tokom igračke karijere, a danas su mi životni primer", rekao je Gabrijel Batistuta.

Grof brutalno kažnjen zbog izazivanja incidenata u RusijI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 23:44 - 24.10.2019. 00:24 Prošao je najgore! Miodrag Grof Božović, Foto: Aleksandar Dimitrijević Proteklo kolo ruske Premijer lige je definitvno obeležio nekadašnji trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović! Sadašnji trener Krila Sovjetova je fizički nasrnuo na kolegu sa klupe Orneburga Vladimira Fedotova i zbog toga ga je disciplinska komisija Premijer lige kaznila sa pet utakmica suspenzije!

Bonus video: Košarkaši Barselone sleteli u Beograd, Pešić prokomentarisao meč sa Zvezdom!