Zlatan Ibrahimović
AP/Spadalapresse
Zlatan Ibrahimović

AP/Spadalapresse

Zlatan Ibrahimović, Foto: AP/Spadalapresse

Bivši igrač Mančester junajteda Markos dao je intervju za Infobae u kojem je govorio o svom vremenu na Old Trafordu, a poseban segment posvetio je Zlatanu Ibrahimoviću.

Detaljno je opisivao brojne rasprave sa Ibrahimovićem, a posebno je naglasio jednu u kojoj je Šveđanina nazvao "nosonjom" pa ga je Murinjo spašavao.

"Ibrahimović je čovek koji želi sve lopte. Vodili smo 1:0 na Old Trafordu i dominirali, ne sećam se sa kim smo tačno igrali. Ja sam izašao visoko sa loptom. Ibrahimović se povukao da mu dam loptu, a levo je slobodan bio Pogba pa sam dodao njemu. Zlatan je počeo da me psuje", govori Roho pa dodaje:

"Ja sam mu odgovorio i rekao sam mu da je "nosonja" i da ućuti. Glasno smo se svađali. Na poluvremenu smo otišli u svlačionicu, ja sam sjeo na svoje mesto i počeo da menjam kopačke, a onda je on ušao u svlačionicu. Udario je nogom u nešto i došao do mene. Pitao me šta sam mu to rekao pa sam ustao i pitao ga istu stvar. U sebi sam se nadao da će nas neko razdvojiti, znao sam da me može ubiti. Murinjo je besan uleteo u svlačionicu, letele su flaše i sve je prestalo. Pobedili smo i prošli dalje."

PROČITAJTE JOŠ: