Zlatan Ibrahimović
AP/Jae C Hong
Zlatan Ibrahimović

AP/Jae C Hong

Zlatan Ibrahimović, Foto: AP/Jae C Hong

Zlatan Ibrahimović bi trebalo ove sedmice da se vrati na treninge Milana posle povrede lista koju je doživeo nedavno. Nije sigurno da će se Šveđanin vratiti u sastav "rosonera" za meč sa Juventusom u polufinalu Kupa Italije.

Milan očekuje da se Ibrahimović vrati na trening posle medicinskih pregleda. On se povredio prošle sedmice, a dozvljeno mu je da sa porodicom ode u Švedsku kako bi pratio situaciju sa povređenim listom.

Klub je ranije potvrdio da se radi o povredi mišića i da će on opet ići na pregled za deset dana. Strahovalo se da se radi o ozbiljnijoj povredi Ahilove tetive ali to na Zlatanovu sreću nije slučaj. Tutosport piše da će se on vratiti na treninge u narednim danima u sredu ili četvrtak.

Teško je očekivati da ćemo Ibrahimovića moći da gledamo na našim kanalima u mečevima Kupa. Revanš polufinala Kupa sa Juventusom treba da bude na programu 12. ili 13. juna i teško će Ibrahimović biti na dovoljnom nivou fizičke spreme. Nije sigurno ni da će 38-godišnjak biti spreman ni za Seriju A koja kreće nedelju dana kasnije.