OFK Beograd humanitarna utakmica
promo
OFK Beograd humanitarna utakmica

promo

OFK Beograd humanitarna utakmica, Foto: promo

Velika humanitarna utakmica koja je najavljena pre nekog vremena, počela je da dobija svoje završne obrise. Već sada znamo koje ćemo fudbalere gledati u velikom humanitarnom spektaklu „OFK za život“ u kojem će se 4. septembra na Omladinskom stadionu na Karaburmi okupiti fudbaleri koji su ostavili trag u dresu OFK Beograda sa jednim ciljem – da pomognu lečenje teško obolele dece.

Ponovo će da se trese mušema na centru, ali TO NIJE SVE! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: V.Ž. DATUM I VREME: 27.08.2019. 15:20 - 27.08.2019. 15:44 Evo delića nove "majice" koje su na "Marakani" spremili za Jang Bojs Koreografija na meču Zvezda - Napoli, Foto: Alo! Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21) protiv Jang Bojsa igraju revanš meč plej-ofa Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 27.08.2019.

Jedan od najstarijih srpskih fudbalskih klubova i petostruki šampion države i osvajač Kupa, OFK Beograd, u ovoj godini slavi 108. godina postojanja. Za tu priliku ostvarena je saradnja sa Humanitarnom organizacijom „Zajedno za život“ koja kroz organizovanje sportskih događaja sakuplja sredstva za lečenje teško obolele dece, te će se tako na terenu naći plejada asova iz istorije OFK Beograda.

Isprati ga sa Meridian kladionicom uz najveću kvotu na crveno-bele!

AUTOR: Promo DATUM I VREME: 27.08.2019. 14:55 Ričmond Boaći poznat je po tome da daje važne evropske golove, pa zašto to ne bi bio slučaj i u utorak uveče? Jang Bojs - Crvena zvezda, Foto: EPA/Peter Schneider Ako smo se u Hamletovoj Danskoj, protiv Kopenhagena, vodili sa "biti il' ne biti", sad je slavni poklik još važniji!

Ljubitelji fudbala koji dođu na Omladinski stadion u sredu, 4. Septembra imaće priliku da na jednom mestu vidi asove “romantičara” iz različitih perioda postojanja kluba. Tako će publika, između ostalih, moći da pozdravi legendarnog Stojana Vukašinovića koji u periodu od početka 60 - ih do 1974. odigrao 232 meča za OFK Beograd, kao i ostale asove kluba.

Tenk ispred stadiona Crvene zvezde je maketa!

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 27.08.2019. 13:55 - 27.08.2019.

Na terenu ćemo takođe gledati Gordana Petrića, koji je kao igrač OFK Beograda 1987. godine osvojio svetsku titulu sa “Čileancima”, Marka Bašu, Aleksandra Simića, Bojana Šaranova, Miloša Bajalicu, Veseljka Trivunovića, “Bureka” Anđelkovića I još preko 40 igrača koji su ostavili traga u dugoj istoriji kluba sa Karaburme.

Policija pregledala Zvezdin tenk, nema elemenata krivičnog dela

AUTOR: Tanjug/V.Ž. DATUM I VREME: 27.08.2019. 13:45 - 27.08.2019. 14:23 Policija obavila kontradiverzioni pregled Tenk na Marakani, Foto: Facebook foto / FK Crvena zvezda * Juče je ispred stadiona "Rajko Mitić postavljen tenk * Ten je prošao sve bezbedonosne provere, i bez motora je * Vojska Srbije ističe da je u pitanju maketa Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je rekao da ispred stadiona Crvene zvezde nije parkiran tenk već maketa tenka.

Publika koja bude prisustvovala ovom humanitarnom meču svoju ulaznicu kupovaće krajnje jednostavno – slanjem SMS poruke na humanitarni broj 8495 – što automatski sve gledaoce čini I donatorima Fonda za pomoć pri lečenju dece koji je pokrenula Humanitarna organizacija “Zajedno za život”.

PROČITAJTE JOŠ:

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ jedinstvena je organizacija u ovom delu Evrope koja organizovanjem velikih sportskih događaja i humanitarnih utakmica sakuplja sredstva za pomoć u procesu lečenja teško obolele dece, kao i za pomoć njihovim porodicama. Organizacija je do sada organizovala veliki broj humanitarnih akcija i pomogla preko 50-oro dece u procesu lečenja. Više možete saznati na www.zajednozazivot.rs

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda