Nikola Tesla
screenshoot/Twitter
Nikola Tesla

screenshoot/Twitter

Nikola Tesla, Foto: screenshoot/Twitter

Navijači Dinama iz Zagreba iskoristili su priliku da najave meč godine protiv Krasnodara u šesnaestini finala Lige Evrope. Ruski tim došao je u glavni grad Hrvatske posle poraza 2:3 na svom terenu u Rusiji.

Međutim, problem je u tome što su "modri" to učinili na krajnje sramotan način. Oni su na spomenik najvećem srpskom naučniku Nikoli Tesli okačili šal Dinama i tako poručili da je on Hrvat, a ne Srbin.

Nije samo njegov spomenik dobio šal u bojama Dinama, već je ovo bila jedna od akcija navijača najvećeg hrvatskog kluba, pa su tako mnogi spomenici pred meč sa Krasnodarom dobili obeležja "modrih".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (7)

branka met

25.02.2021 19:18

Koji su to licemeri! Tesla im treba samo u momentima da se pohvale jednim od najvećih svetskih umova. U svim ostalim situacijama bi ga klali, ubijali maljem, srbosekom, davili u gasnim komorama ne samo njega nego i sve srodnike koji podsećaju na to da su Srbi. Ne mogu Hrvati pobeći od odgoja rođaka koji su bili ustaše i domobrani i onoga što im godinama usađuje velečasni na misama nedeljom - mrziti sve što je srpsko i Srbe! Zašto? Sigurna sam da nemaju razuman odgovor, ali mrze.

Sam

25.02.2021 21:47

@branka met - Uh kako vas bode a na svakij vasoj utakmici ne prodje da ne vredjate Hrvate i Hrvatsku.Koji ste vi licemjeri.

branka met

25.02.2021 22:36

@branka met - Poštovani Sam, da li ste sigurni da Hrvati ne vređaju Srbe i Srbiju na utakmicama? Ne radi se ovde o utakmici već o poštovanju lika i dela Nikole Tesle. Zar ne znate da su ustaše pobile preko osamdeset članova njegove familije samo zato što su Srbi. Da je Nikola ostao u Hrvatskoj isto bi prošao. A sada ga svojatate. Nisu Hrvati u stanju da u uvedu struju u Smiljanu u njegovom rodnom selu, zato što je srpsko. To je gore od licemerija, to je bezobrazluk i fašizam.

slava

25.02.2021 22:20

po obicaju, bez stida I srama.. nesoj.

Croat

25.02.2021 23:55

Ba zar nije sam to rekao ?

Komandant 1001

26.02.2021 09:15

Da vlada u Hrvatskoj civilizacijska retardiranost vidljivo je svako malo-malo. Narod (deo naroda) živi u laži, za laž, i pokreće se lažima. Oni upravljaju paklom jer su neosetljivi na vatru !!! tačka

Žika

27.02.2021 17:23

Toliko je bio Hrvat da su mu familiju pobili .cujuj