Hrvatska liga
facebook/NK Borac Bobota
Hrvatska liga

facebook/NK Borac Bobota

Hrvatska liga, Foto: facebook/NK Borac Bobota

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbalsku utakmicu hrvatskih niželigaža Borca Bobote i Vuteks Sloge, obeležio je incident pred kraj utakmice, kada je navijač uleteo na teren i udario arbitra,zbog čega je susret morao da se prekine.

Delegat meča Zolika Feher u službenom zapisniku je naveo da je fizičkom napadu prethodio prekršaj koji je sudija dosudio u korist gostujuće ekipe nad igračem broj 13.  Fudbaler sa brojem 13 na dresu, počastio je sudiju sa "Je**m ti mater" i nakon toga ga je pljunuo, posle čega je ovaj dobio crveni karton! Ipak to nije bio kraj pošto je otac tog isključenog igrača preskočio ogradu i udario sudiju u glavu!

Na teren je potom ušla i policija koja je privela agresivnog navijača! Na klupskoj Fejsbuk stranici su opisali ovaj događaj!

"Nažalost moramo i to naglasiti,mrlju na utakmicu baca ponašanje jednog gostujućeg navijača, koji je posle dosuđenog crvenog kartona, koji je inace dodeljen njegovom sinu pred sam kraj utakmice fizički napao sudiju koji je zbog napada odsvirao kraj u 88 min utakmice. Nepromišljen i kukavički potez, koji je samo naštetio ekipi za koju "navija"dotični gospodin" - pisalo je u saopštenju.

https://www.alo.rs/sport/fudbal/kazu-da-je-novi-luka-jovic-nemci-totalno-poludeli-za-njim/222302/vest