Helsinki - Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Helsinki

twitter/crvenazvezda_en

Crvena zvezda - Helsinki, Foto: twitter/crvenazvezda_en

 

 

Hvala što ste pratili prenos meča Helsinki - Crvena zvezda na portalu Alo!

Kraj meča. Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su 2:1 na gostovanju Helsinkiju. U prvom meču na "Marakani" bilo je 2:0 za crveno-bele, tako da srpski tim ide u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

92' GOL ZA HELSINKI! Strelac je Riku Riski. Slaba intervencija Stojkovića u odbrani, a fudbaler Helsinkija je uspeo da se provuče, ukrade loptu i realizuje šansu.

89' Udarac Mensaha sa ivice kaznenog, nije bilo nimalo bezazleno, ali preko gola je otišla lopta.

85' Brz je Ivanić, ali ne dovoljno brz da stigne pre golmana do lopte. Prejak je bio pas iz sredine, tako da je propuštena lepa prilika za overu utakmice.

74' Ivanić ulazi na teren, menja Jevtovića. U ovim trenucima nešto mirniji ritam na meču, Helsinki ne deluje kao ekipa sa ambicijom.

64' Propala je dobra prilika za Crvenu zvezdu. Imali su igrači crveno-belih čak dva udarca, ali dobro su se postavili defanzivci Helsinkija.

56' GOOOOOOOOOOOOL! 1:1! Ovo je gol koji je bio potreban Crvenoj zvezdi! Lopta je prošla sa leve strane. Ben je inicirao akciju, Marin prosledio, a Dušan Jovančić uz pomoć defanzivca Helsinkija savladao protivničkog golmana. Sada su domaćima potrebna čak tri gola.

48' Još jedna prilika za domaće. Zvezda previše dozvoljava Fincima u ovim trenucima, srećom ostalo je 1:0 nakon ove šanse.

46' GOL ZA HELSINKI! Sebastijan Dalstrem je strelac. Uspeo je sebi da stvori prostor nakon što je uzeo loptu na ivici šesnaesterca, a onda savladao Borjana.

Počinje drugo poluvreme.

cene na stadionu Helsinkija

Alo/Dragutin Bužić

cene na stadionu Helsinkija, Foto: Alo/Dragutin Bužić

Kraj prvog poluvremena. Sudija je odmah nakon 45 minuta svirao kraj, ni minuta nadoknade. Rezultat je 0:0.

40' Najbolja šansa u prvom poluvremenu! Srđan Babić je odlično intervenisao ispred svog gola nakon velike greške u odbrani Zvezde. Srećom, ostalo je 0:0.

31' Vrhunska šansa. Marin je fintom prevario čuvara, potom je uputio udarac, ali je Obilor blokirao ovaj pokušaj i tako verovatno sprečio pogodak.

28' O'Šonesi je pucao sa velike daljine, ali se Borjan namučio s tom loptom i uspeo samo da je odbije. Prvi udarac u okvir gola kod domaćina, srećom bez velike opasnosti.

Podrška Branku Jovičiću.

23' Malo je falilo da Babić pošalje loptu u protivničku mrežu. Ipak, štoper Zvezde je blokiran da bi kasnije napravio faul nad protivnikom.

11' Odlična šansa za Zvezdu. Centrirao je Rodić, lopta je došla do Bena, koji je glavom šutirao pored gola.

9' Slab udarac iz izgledne pozicije za Helsinki. Sa oko 20m daleko preko gola, Borjan nije bio u opasnosti.

18:00 Meč počinje.

Navijači Crvene zvezde su se okupili u Helsinkiju i došli zajedno na stadion, a bilo je usput incidenata. Ovaj put je sve kratko trajalo, policija je relativno brzo reagovala, a Delije su nastavile put ka stadionu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

31.07.2019 League Champions, Qualification, Finland?? Crvena Zvezda Belgrad?? attacked HJK (Sakilaiset??). Police interrupted

A post shared by GruppaOF (@gruppaof) on Jul 31, 2019 at 8:01am PDT

17:45 Navijači pristižu na stadion.

Helsinki, ispred stadiona

Alo

Helsinki, ispred stadiona , Foto: Alo

17:30 Nikad jače obezbeđenje kod Finaca. Policajci na konjima prate zbivanja ispred stadiona.

Dolazak navijača Crvene zvezde na stadion.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dolazak naših navijača na stadion u Helsinkiju ??⚪️ #crvenazvezda #crvenazvezdafk #zvezda #fkcz #czv #ucl #weloveuredstar

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jul 31, 2019 at 7:51am PDT

POSTAVE:

Dobro došli na tekstualni prenos meča Helsinki - Crvena zvezda na portalu Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova sa Helsinkijem u gostima igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posle pobede u prvom duelu u Beogradu sa 2:0.

Crvena zvezda - Helsinki

twitter/crvenazvezda_en

Crvena zvezda - Helsinki, Foto: twitter/crvenazvezda_en

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da bi bilo pogubno za njegov tim u Helsinkiju da razmišlja o velikoj prednosti posle pobede u Beogradu.

"Došli smo da odigramo utakmicu ne gledajući na pobedu iz prvog duela. Helsinki je trofejna ekipa, jak kolektiv i zna šta hoće. Pristupićemo meču kao da je prvi, Helsinki će sigurno igrati drugačije", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Helsinkiju. "Rezultat iz Beograda smo potisnuli, ne razmisljamo o tome. Nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu. Igramo kao da je jedan meč. Ne opuštam se, niti sam opušten, a isto to ne dozvoljavam svojim igračima. To bi bilo pogubno", rekao je Milojević.

Vladan Milojević

ALO Foto: Marko Metlas

Vladan Milojević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Za teren sa veštačkom podlogom izjavio je da se nada da će se njegovi igrači brzo adaptirati.

"Nije isto igrati na sintetičkoj i priorodnoj travi, ali takve su propozicije. Helsinki nije pravi bio u Beogradu, imao je neki drugi plan. Ekipa je drugačija pred svojom publikom, koja će da ispuni stadion. Gaje stil takav da uvek daju maksimum od 1. do 90. minuta". On je najavio da će kapiten Marko Marin biti u sastavu za duel nakon povrede mišića.