Pep Gvardiola
AP Photo/Efrem Lukatsky)
Pep Gvardiola

AP Photo/Efrem Lukatsky)

Pep Gvardiola, Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky)

Špancu ističe ugovor sa Mančester sitijem 2021. godine i možda je vreme za nove izazove, a Serija A to jeste, tvrdi list

PROČITAJTE JOŠ:

Posrnuli italijanski gigant Milan želi očajnički da se vrati na staze stare slave, ali nedostatak ozbiljnih finansijskih sredstava, ali i vizije za budućnost, usporavaju "rosonere".

Vlasnici kluba - kompanija "Elliott Management" - pokušava da napravi preokret, a kako javlja "Mundo deportivo", želja im je da narednog leta na klupu dovedu Pepa Gvardiolu.

Gvardiola je igrao u italijanskom prvenstvu, u Breši i Romi, govori italijanski, a ako sa Sitijem napravi značaj rezultat u Ligi šampiona definitivno će ispuniti misiju u Mančesteru.

Takođe, čelnici kluba žele, navodno, Marka Overmarsa kao sportskog direktora. Nekadašnji holandski reprezentativac obavlja tu funkciju u Ajaksu i nedavno je produžio ugovor do 2024. godine.

Grizman, Mesi i Suarez matirali Dmitrovića za bitnu pobedu u gostima! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 19.10.2019. 15:23 Ovog vikenda na programu je 9. kolo španske Lalige. Barselona, Foto: EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA Fudbaleri Barselone autobusom su prešli put do Baskije, zbog blokade aerodroma El Prat, ali nisu bili umorni na stadionu "Ipurua" - slavili su protiv Eibara 3:0.

Milan je nedavno smenio trenera Marka Đampaola i doveo Stefana Piolija, a važne sportske funkcije obavljaju Paolo Maldini i Zvonimir Boban.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu