Grujic
AP Photo/Thomas Frey
Grujic

AP Photo/Thomas Frey

Foto: AP Photo/Thomas Frey

Uprkos pogotku Marka Grujića, Herta nije uspela da izbegne poraz na gostovanju Majncu pa posle četiri kola zauzima poslednje mesto sa samo jednim osvojenim bodom.

Srbin zaustavio Ronalda za prvi bod Fiorentine u sezoni

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 14.09.2019. 18:07 Fudbaleri Fiorentine osvojili su prvi bod u aktuelnoj sezoni odigravši nerešeno protiv Juventusa. Fiorentina Juventus, Foto: EPA Claudio Giovannini Fiorentina i Juventus su odigrali duel bez pogodaka (0:0), čime je domaćin stigao do prvog boda u sezoni, a šampion Italije je posle dve pobede prvi put ove sezone ispustio bodove.

Osim Majnca pobede su pred domaćim navijačima upisali Ausburg protiv Ajntrahta (2:1) i Dortmund savladavši Bajer Leverkuzen (4:0).

Borusija Mehengladbah je na gostovanju Kelnu ostvarila minimalnu pobedu pogotkom Plea, a ceo plen na strani osvojio je i Verder Bremen pobedivši Union Berlin (2:1) u veoma uzbudljivom susretu.

Pročitajte još:

Duel u Berlinu obeležila su čak tri penala, najpre su gosti poveli sa bele tačke golom Klasena u 5. minutu, a devet minuta kasnije Anderson je iz jedanaesterca doneo izjednačenje. Klasen je u 55. minutu imao priliku da se drugi put upiše u strelce iz jedanaesterca, ali je nije iskoristio, ipak, njegovu grešku je ispravio Fulkrug.

Završnicu susreta obeležila su isključenja Nevena Subotića i Sahina, obojice zbog drugog žutog kartona, pa su rivali utakmicu završili sa po deset igrača.

Na poslednjem subotnjem susretu u okviru četvrtog kola Bundeslige Bajern jena gostovanju Lajpcigu osvojio samo bod.

Iako je minhenski klub poveo već u trećem minutu golom Levandovskog, domaćin je izjednačio iz penala u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, a rezultat iz prvog dela igre kasnije se ispostavio i kao konačan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video: Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!