Ljubiša Tumbaković saopštava spisak "Orlova"
ALO Foto: Marko Metlas
Marko Grujić

EPA/Hayoung Jeon

Marko Grujić, Foto: EPA/Hayoung Jeon

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je že da je Marko Grujić na njegovom radaru, ali da se za mečeve protiv Portugalije i Luksemburga opredelio za iskusnije igrače. Vezista Liverpula, na pozajmici u Herti, nije dobio poziv uprkos golu Bajernu u Minhenu.

Dovodi ovog igrača Zvezde - miljenik Delija čeka Portugalce na Marakani!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 23.08.2019. 12:08 - 23.08.2019. 12:24 Novi spisak iznenadio sve! Ljubiša Tumbaković, Foto: EPA/Boris Pejović Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za mečeve kvalifikacija za EURO 2020. Srbija dočekuje Portugaliju 7. septembra u Beogradu, a tri dana kasnije igra protiv Luksemburga u gostima.

"Sve što radim, kao i uvek, je u dogovoru sa stručnim štabom. Napravili smo grupu igrača, ali se prati njih 60. Grujić po kvalitetu i godinama je budućost srpskog fudbala. Prvo okupljanje je logično da se opredelimo za iskusniju grupu, sa stažom u reprezentaciji. Ispred njega je vreme, biće prostora za Grujića", rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Hiltonu.

Tumbaković: "Situacija u kvalifikacionoj grupi je i dalje pod kontrolom"! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.08.2019. 16:25 - 23.08.2019. 16:31 Srbija dočekuje Portugaliju 7. septembra na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.

Tumbaković je obilazio igrače koji nisu bili pozivani kod prethodnika Mladena Krstajića kao što su Luka Milivojević i Matija Nastasić, ali prema njegovim rečima nije stigao do Grujića.

"Tek sam dva meseca selektor i fizički nisam uspeo da obiđem sve. Bio je i Grujić na spisku, isto kao Veljković, ali moraju da budu strpljivi", zaključio je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija 7. septembra čeka Portugalce, a tri dana kasnije gostuje Luksemburgu u kvalifikacijama za EURO.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda