Dejan Stanković
A. Dimitrijević
Dejan Stanković

A. Dimitrijević

Dejan Stanković, Foto: A. Dimitrijević

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković izjavio je danas da su ključni momenti u njegovoj karijeri golovi Kajzerslauternu 1996. u dresu Crvene zvezde i prelazak iz Lacija u Inter 2004. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

STIŽE TREĆA ZVEZDICA Komisija FSS Crvenoj zvezdi zvanično priznala titulu iz 1946. godine!

DA LI OVO ZNAČI PRIZNANJE TITULE CRVENOJ ZVEZDI Vladimir Vuletić zbunio prisutne novinare izjavom o spornom trofeju!

JOŠ UVEK BOLI Oglasio se Dušan Tadić dva dana posle šokantne eliminacije iz LŠ! (FOTO)

"Godina 1996. i utakmica sa Kajzerslauternom na “Marakani”. To su oni dani kad kupuješ sve novine na trafici i uživaš u svakom napisanom slovu. Vraćaš film sa utakmice i ponosiš se rezultatom, atmosferom, pobedom. I definitivno, još jedna važna raskrsnica - prelazak u Inter, ispostavio se kao sjajan potez. To su neke raskrsnice i ključne tačke. Sva sreća, uvek sam znao dobro da “skrenem”", rekao je Stanković u intervjuu za magazin "Srpska ekonomija".

On je između ostalog rekao da mu je Liga šampiona sa Interom 2010. godine najvažniji trofej, da su mu svi golovi koje je dao podjednako dragi, govorio je o prijateljstvu sa Sinišom Mihajlovićem koga zove "Ćale", o promašenom penalu Predraga Mijatovića protiv Holandije na Mundijalu 1998. godine, kao i porazu od Australije na Mundijalu u Južnoj Africi.