Dušan Tadić
EPA-EFE/OLAF KRAAK
Predrag Rajković, Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Fudbalski klub Ajaks planira da im od naredne sezone prvi golman bude Predrag Rajković. To prenosi holandski portal "voetbalzone.nl", dok "De Telegraaf" seli trenutnog golmana ekipe u PSŽ, Barselonu ili Totenhem za 50 miliona evra. Kako se navodi, Ajaks se ne nada da će i naredne sezone zadržati Onanu, čuvara mreže koji već nekoliko sezona blista u dresu "kopljanika".

Zvanično izrečene kazne srpskim klubovima zbog nameštanja utakmice!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 14.11.2019. 15:16 - 14.11.2019. 15:23 Klubovima fudbalske Prve lige Srbije Smederevu i Kabelu potvrđeno je oduzimanje po 10 bodova zbog "ugrožavanja integriteta takmičenja", saopšteno je na sajtu takmičenja. Kabel i Smederevo, Foto: AP Photo/David Vincent Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbila je žalbe dva kluba i tako su odluke postale pravosnažne.

Interesovanje za Onanu je ogromno i on će najverovatnije napustiti svoj klub narednog leta, a Ajaks se namerio da u ekipu uvrsti još jednog Srbina, posle Dušana Tadića.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Odlični 24 - godišnji golman reprezentacije Srbije Rajković nalazi se u formi života braneći za francuski Rems i ove sezone je na 13 utakmica sačuvao mrežu čak devet puta, čime je najbolji u Ligi 1.

Rajković je karijeru počeo u Jagodini, ali ubrzo je nastavio u Crvenoj zvezdi, odakle je za 3 miliona evra prešao u Makabi iz Tel Aviva. Od ove sezone brani za Rems i trenutno je najbolji golman lige i jedan od čuvara mreže sa najboljom statistikom u "ligama petice", pa prelazak u klub većeg renomea i ambicija izgleda kao logičan korak.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana