Totenhem - Crvena zvezda
EPA Will Oliver
Totenhem - Crvena zvezda

EPA Will Oliver

Foto: EPA Will Oliver

Šampion Srbije je porazom u Londonu upisao peto uzastopno gostovanje u Ligi šampiona na kom je ostao preznih šaka, a trijumf Totenhema ujedno je doprineo da engleski klub pretekne crveno-bele na tabeli grupe B. Dodatnu senku na učinak Zvezde van Srbije u grupnoj fazi baca gol razlika koja posle pet susreta iznosi 2:21. 

Pročitajte još:

Tim Vladana Milojevića posle po jednog susreta sa svakim od rivala u ovoj fazi takmičenja ima tri boda i uprkos bolnim porazima od Bajerna (3:0) i Totenhema (5:0), slavlje u Beogradu nad Olimpijakosom (3:2), ostavlja realne šanse za proleće u Evropi. Ipak, poraz u Londonu, znatno je umanjio nade u čudo i eventualno uplitanje Beograđana u borbu za drugo mesto u grupi.

Posle pola takmičenja u grupnoj fazi sve je izvesnije da će crveno-beli u naredna tri kola borbu voditi za mesto koje obezbeđuje nastavak takmičenja u Ligi Evrope, a da će im konkurent za treću poziciju biti poslednjeplasirani Olimpijakos sa jednim osvojenim bodom u dosadašnjem takmičenju.

Snaga domaće publike adut je u koji se uzdaju crveno-beli, koji sa pravom, uz primer Liverpula i Napolija, prizivaju nove bodove u prestonici Srbije. Ipak, odlućujući susret mogao bi da bude gostovanje Crvene zvezde u Pireju, a do tog meča Milojević će morati da pronađe recept za osvajanje bodova na strani i bar bodom popravi veoma loš učinak Zvezde na gostovanjima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video: Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"