Vladan Milojević, Crvena zvezda - Suduva
Alo/Vladimir Marković
Vladan Milojević, Crvena zvezda - Suduva

Alo/Vladimir Marković

Vladan Milojević, Crvena zvezda - Suduva, Foto: Alo/Vladimir Marković

* Crvena zvezda je savladala Suduvu rezultatom 2:1, u prvom meču bilo je 0:0

* Naredni protivnik crveno-belih biće ekipa Helsinkija

* Marko Gobeljić je grubo startovao na Slavickasa u 60. minutu i slomio nogu igraču litvanskog kluba

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, posle pobede nad Suduvom (2:1) za prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, izjavio je da trijumf mogao da bude ubedljiviji, ali da je svakako zadovoljan.

Crveno-beli su, nakon remija u Marijampolju (0:0), prošli dalje u Beogradu golovima Ričmonda Boaćija i Marka Marina, dok su gosti samo ublažili poraz u samom finišu preko Mihreta Topčagića.

"Bila je mnogo bolja igra nego u Litvaniji, zasluženo smo prošli. Ima prostora za napredak, ulazimo u ritam polako i verujem da ćemo biti sve bolji. Rezultat je mogao da bude ubedljiviji, mogli smo da budemo mirniji sa trećim golom", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Milojević je zadovoljan kako je njegov tim odigrao svih 90 minuta, posebno što je poslednjih pola sata igrao sa desetoricom zbog isključenja Marka Gobeljića.

Crvena zvezda - Suduva

Alo/Vladimir Marković

Crvena zvezda - Suduva, Foto: Alo/Vladimir Marković

On se u ime kluba izvinio zbog preoštrog starta Gobeljića, koji je slomio nogu fudbaleru Suduve Vaidasu Slavickasu.

"Moram da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača za nesrećan start i sve što se dogodilo. Ne znam koje reči bih mogao da kažem. Želim igraču Suduve brz oporavak. Mučno je bilo, teško... Gobeljić nije to želeo, u teškom psihičkom rastrojstvu je, bili smo zajedno u gostujućoj svlačionici".

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli naredni meč u kvalifikacijama za LŠ igraju protiv finskog Helsinkija.

"Nisam gledao Helsinki, zabranjena je tema. U ovom trenutku ne želim da pricam o njemu, svi smo dokusirani na Javor. Imamo vremena da se spremimo", zaključio je trener Zvezde.

BONUS VIDEO:

Podrška navijača Zvezde Siniši Mihajloviću