Dragan Recko Antić
Instagram/draganantic9

 

Dragan Recko Antić

Instagram/draganantic9

Dragan Recko Antić, Foto: Instagram/draganantic9

Dragan Recko Antić, alfa i imega Dinama iz Vranja, besan je kao ris. Pojedini mediji objavili su da je koronavirusom zarazio pola Vranja.

Gde je nastao kurcšlus?

- Sve je laž- kaže za "Alo!" temperamentni Vranjanac.
Gde je istina?

- Prošlog vikenda slavio sam rođenje unuke. U dvorištu prijatelja bilo je 20-30 osoba. Prethodno sam dobio dozvolu SUP-a da se okupi do 50 ljudi pošto se dve dešavalo na otvorenom prostoru. Nije bilo nikakvih problema tokom slavlja.
Kada su počeli?

- Par dana kasnije temperaturu su dobili prija, prijatelj i njihova ćerka. Nisu se zarazili na proslavi. Prija radi u fabrici nameštaja "Dodić" gde su očajni uslovi. Bez maski i ostalih zaštitnih sredstava. Zarazila je supruga, a i ćerku Anđelu koja ima upalu pluća. Svi su u vranjanskoj bolnici.

Dragan Recko Antić

Instagram/draganantic9

Dragan Recko Antić, Foto: Instagram/draganantic9

Kako se vi osećate?

- Testirao sam se pre rođendana i rezultat je bio negativan. Nekoliko dana posle slavlja dobio sam temperaturu i ponovo se testirao i rezultati su rekli da nemam koronu. Očigledno je neko namerno želeo da prebaci lopticu u moje dvorište i optuži me da sam zarazio pola Vranja.

Kako su ostali članovi vaše porodice?

- Niko nije imao problema osim žene jednog od rođaka, a desetak ih je bilo na rođendanu. Ta snajka je frizerka i nije se zarazila na rođendanu, na kome je bila pet minuta, već verovatno u salonu - zaključio je Antić.

Zli jezici

Da li ste se distancirali od fudbalera Dinama?
- Da, ali samo zbog hajke koja se vodi protiv mene. Nedelju dana nisam bio uz pogon, a par dana boravio sam na Vlasinskom jezeru u nekoj vrsti samoizolacije zbog zlih jezika - pojasnio je Antić.