Luka Modrić
EPA/Rodrigo Jimenez
Luka Modrić

EPA/Rodrigo Jimenez

Luka Modrić, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Španski AS piše kako Zinedin Zidan sumnja u mogućnosti Luke Modrića te da ga planira zameniti mlađim veznjakom. Po mogućnosti, Kristijanom Eriksenom iz Totenhema kojeg Francuz itekako ceni.

Pročitajte još:

BIĆE SPEKTAKULARNO SIM za 2019. u Novom Sadu!

ŠKULETIĆ SLAVI ZVEZDINU TITULU Le Talek je pevao i snimao, dok se "Škuntelar" smeškao! (VIDEO)

AU, NE, OPET LEBRON Ili je to ipak Kapela! Iguadala ponovo "popio" monstruoznu bananu! (VIDEO)

- Igre koje Hrvat pruža naterale su Zidana da razmisli o njegovom kontinuitetu. Francuz počinje misliti da je kapiten Hrvatske dosegnuo vrhunac i da neće moći ponoviti svoja najbolja izdanja. Klub je već postigao dogovor sa Dancem Eriksenom koji igra istu poziciju kao i osvajač Zlatne lopte - stoji u članku uglednog španskog dnevnika.

Dodaju kako klub i dalje veruje hrvatskom kapitenu, ali da više nije toliko nedodirljiv. Sada bi Real razmislio ako mu neko pošalje pravu ponudu. Luka ipak želi ostati u Madridu do kraja karijere, prošlog je leta odbio milanski Inter nakon razmišljanja o odlasku.

Potom je osvojio Zlatnu loptu i prekinuo dominaciju Mesija i Ronalda nakon deset godina.

Zidan je, piše AS, održao sastanak sa ključnim igračima u svlačionici jer je nezadovoljan lošom formom pojedinaca. To nije dalo dobre rezultate pred kraj sezone pa Španci smatraju da je baš Modrić jedan od igrača u koje Zizu sumnja.

Real Madrid danas dočekuje Viljareal od 16:15, a Luka Modrić neće biti u spisku za tu utakmicu.