Milan Gajić
FK Crvena zvezda
Milan Gajić

FK Crvena zvezda

Milan Gajić, Foto: FK Crvena zvezda

Desni bek Crvene zvezde Milan Gajić izneo je utiske posle pobede nad Napretkom 3:0, u poslednjem meču pred reprezentativnu pauzu.

- Najbitnije je da smo drugi ciklus u ovoj sezoni zatvorili pobedom. Osetio se umor na terenu posle izuzetno teške utakmice koju smo odigrali na Kipru, međutim prikupili smo dovoljno energije kako bismo prikazali dobru igru i ostvarili i desetu vezanu pobedu u prvenstvu. Cilj je postignut, upisali smo nova tri boda, bez primljenog gola i mirne glave odlazimo na zasluženi odmor – istakao je Milan Gajić.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i desetu vezanu pobedu u prvenstvu od početka sezone ali i uspeli da sačuvaju mrežu, a Milan Gajić nije krio zadovoljstvo zbog te činjenice.

- Mnogo nam znači što smo uspeli još jednom ove sezone da sačuvamo našu mrežu. Veoma je bitan taj podatak, pogotovo igračima koji igraju u odbrani. Uvek se trudimo da držimo liniju, raduje što smo u tome uspeli na većini utakmica, primili smo samo tri gola od početka prvenstva, verujem da ćemo u nastavku sezone prikazivati još bolje partije.

Izabranike Dejana Stankovića očekuje reprezentivna pauza, a na teren se vraćaju 17. oktobra kada će odmeriti snage sa večitim rivalom.

- Prijaće nam odmor, odigrali smo dosta utakmica u prethodnom periodu. Imaćemo par dana da predahnemo, a onda se okrećemo trećem delu prvenstva i pripremama za večiti derbi i evropsku utakmicu – podvukao je Milan Gajić.