Mladen Krstajić
EPA/Peter Powell
Mladen Krstajić

EPA/Peter Powell

Mladen Krstajić, Foto: EPA/Peter Powell

Mijat Gaćinović, u kvalifikacijama za Mondijal jedan od najboljih fudbalera naše zemlje nije se našao na spisku Mladena Krstajića za Rusiju.

Ovo je bilo najveće razočaranje za poznavaoce fudbala jer se radi o ekstremno brzom igraču kakvog naša ekipa dugo nije imala i standardnom prvotimcu Ajntrahta.

Samo Krstajić zna zašto je pre njega poveo Nemanju Radonjića i Filipa Kostića, a samo Gaćinović zna kako se osećao dok je gledao drugove kako igraju u Rusiji.

"Nisam očekivao takvu Krstajićevu odluku. Svi su mislili da sam siguran na spisku. Često sam igrao u kvalifikacijama i bio sam jako dobar. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako je odlučeno, šta sam ja mogao da promenim? Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Još tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao", rekao je Mijat nemačkim medijima.

Potom je dodao da je uzeo odmor.

"Nikada nisam imao toliko dugu pauzu preko leta. Da budem iskren, trebala mi je. Posle toga sam počeo da treniram u dogovoru sa trenerima iz kluba, vratio sam se u Frankfurt i bio sam spreman za novu sezonu", dodao je Gaćinović.

Komentari (1)

danilo adzovic

12.09.2018 11:12

sada se i mali trebinjac cudi umesto da radi trenira.cast je pevati himnu mada pravi srbin iz srbije je uvek u zapecku.