"ONA JE KU**A! MOŽE DA PODNESE JAK SE*S, TAMAN IMA GODINA! Fudbalski trener skandalozno izvređao šesnaestogodišnju švedsku aktivistkinju!

Sramotno ponašanje!

Greta
Greta, Foto: Tanjug/AP

"Grosseto" koji nastupa u Seriji D, otpustio je trenera mlade ekipe Tomasa Kasalinija koji je na svom Fejsbuku brutalno izvređao 16-godišnju Gretu Tunberg.

Tunber je aktivistkinja za klimatske promene, kada se na Guglu traži pojam "Greta Tunberg", trenutno se dobije oko 200 miliona pogodaka i ta brojka stalno raste. Već i to pokazuje: ona je postala globalni medijski fenomen. Mediji je prate na svakom koraku, njene izjave se citiraju, ona je u udarnim vestima.  

Pritom, ona ima samo 16 godina! Iznerviran njenim govorom, asistent prvog tima i trener mlade ekipe "Grosseto-a" je na svom fejsbuku napisao:

"Ova k***a! Šesnaestogodišnjakinja koja može da podnese jak seks, taman ima odgovorajuće godine!"

On je potom dobio otkaz od svog kluba koji se udaljio dodatno od njega sa saopštenjem da se nije ponašao u sklopu sa moralnim vrednostima koje se cene u "Grosseteu", a potom se i sam Kasalini oglasio:

"Javno bih se izvinio svima, počev od Grete Tunberg, zbog objave koju sam napisao prošle nedelje! To je bila nepromišljena odluka napisana u momentu velike ljutnje prema mladoj švedskoj aktivistkinji, sa totalno pogrešnim jezikom i sadržajem kojim se kajem". - napisao je Kasalini kome je bilo jasno zašto je dobio otkaz.

BONUS VIDEO

Nikola Peković za Alo o ludoj izjavi selektora Kovača pred polufinale protiv Francuske!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nemam
  01/10/2019 - 16:06
  Ma ako joj je rekao, podrska od mene.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi