Antonio Konte
AP Rui Vieira
Antonio Konte, Foto: AP Rui Vieira

Velika bura podigla se u Italiji pošto je Antonio Konte dobio žestoku pretnju, u pismu koje je stiglo na njegovu adresu nalazio se čak i metak.

Česi na meti UEFE zbog skandiranja „Kosovo je Srbija"!

AUTOR: Kurir/Alo.rs / M. Dr. DATUM I VREME: 16.11.2019. 08:53 Česka je pobedila rezultatom 2:1. Češka - Kosovo, Foto: EPA Martin Divisek Ekipa takozvane države Kosovo i njeni navijači prošli su u češkom Plzenju kao bosi po trnju.

Kako čuveni italijanski listovi "Korijere dela Sera" i "Gazeta delo Sport" tvrde, poznati trener dobio je niz pretnji smrću, ali i jednu koju su tamošnji organi reda shvatili prilično ozbiljno.

Konte je navodno čak dobio i policijsko obezbeđenje što je dokaz ozbiljnosti situacije. Problemi za iskusnog stratega počeli su čim se vratio na "čizmu" u trenerskom smislu. Posebno među navijačima Juventusa koji su bili izrazito nezadovoljni što je Konte nakon tri sezone u Torinu rešio da preuzme Inter.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Zasad je sve ostalo na pretnjama, ali je italijanska policija maksimalno oprezna kako bi ceo slučaj bio razrešen bez daljih posledica.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"