Humanitarna akcija
FK Partizan
Humanitarna akcija

FK Partizan

Humanitarna akcija, Foto: FK Partizan

Tradicionalna humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta održana je 23. decembra u Skupštini grada Beograda, u organizaciji agencije “Fabrika” i uz podršku kompanije Fashion Company. Mališani koji borave u Prihvatilištu, kao i prethodnih godina, pisali su pisma Deda Mrazu koja su poslali na agenciju Fabrika, poveravajući mu šta priželjkuju za novogodišnje i božićne praznike.

Ali ono što su želeli još više od poklona je želja da upoznaju njihove idole, poznate ličnosti, a to su Radoš Bajić, Branka Pujić, Jana Milić Ilić, Viktor Savić, Vuk Kostić, Sanja Kerkez, Dušan Domović Bulut, Marko Mandić, Ana Kokić, Baka Prase, kao i majke naših proslavljenih sportista Dijana Đoković, Novakova mama i Žiža Jarić, Markova mama.

Neopisiva je bila radost dece koju je svim prisutnima izmamila suze zbog toga što su dobili sve što su poželeli od Deda Mraza, zahvaljujući Fashion company, Fabrici i donatorima, ali pre svega što su imali priliku da upoznaju i zagrle svoje idole. Radost je bila obostrana. Svi poznati su iskreno uživali što su imali priliku da ulepšaju život dece Prihvatilišta i bez obzira na brojne Prednovogodišnje obaveze, našli su vremena da dođu samo zbog njih i podele im poklone.

Događaj su otvorile Vesna Mandić, vlasnica agencije Fabrika, Danijela Stajković, Rukovodilac prihvatilišta i Iva Kulić, direktorka marketinga Fashion Company, nakon čega je usledila modna revija poznatih svetskih brendova koji se nalaze u portfoliju ove kompanije.

Pored poznatih ličnosti velikog srca koje su se našle u ulozi Deda Mraza, događaju su pristustvovali i brojni prijatelji, donatori i predstavnici medija.