Srbija - Portugalija, kvalifikacije za EURO 2020
Tanjug/AP, Armando Franca
Srbija - Portugalija, kvalifikacije za EURO 2020

Tanjug/AP, Armando Franca

Srbija - Portugalija, kvalifikacije za EURO 2020, Foto: Tanjug/AP, Armando Franca

Fudbalska reprezentacija Srbije zadržala je 35. poziciju sveta na danas objavljenoj FIFA listi.

„Parni valjak" vozi DEVETI KRUG U LIGI EVROPE, a jedan nikako ne pada u zaborav

U premijernom učešću, pre deceniju i po, crno-beli su dogurali najdalje - do osmine finala, pošto su prošli zaleđenu Ukrajinu golom Miroslava Radovića Asano, Tošić i Pavlović, Foto: EPA/Srđan Suki Večerašnjim gostovanjem AZ Alkmara, starog znanca u Humskoj (3:2 pre četiri godine), Partizan započinje devetu ofanzivu u Ligi Evrope.

Srbija je ovog meseca u kvalifikacijama za EURO izgubila od aktuelnog prvaka Evrope Portugalije (4:2) u Beogradu i pobedila u Luksemburgu (3:1) i trenutno ima 1.476 bodova, jedan manje nego ranije.

Zvezda se lavovski borila, imala pokušaje, ali greška u odbrani je zakopala sve nade (VIDEO)

Bajern Minhen je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 3:0 u prvom kolu grupne faze u Ligi šampiona. Kraj meča. Bajern Minhen je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 3:0 u prvom kolu grupne faze u Ligi šampiona. Golove su postigli Kingsli Koman, Robert Levandovski i Tomas Miler. 91' GOL! 3:0 je za Bajern!

Tačno ispred "Orlova" su Nigerija, Severna Irska i Japan, a iza Turska, Južna Koreja i Alžir.

Posle Lige šampiona debitovaće i na večitom derbiju!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 19.09.2019. 09:25 Jovanović je u utorak prvi put u karijeri sudio meč Lige šampiona. srđan jovanović, Foto: twitter/Law5_TheRef Polako se broje poslednji dani do 161. po redu duela Partizana i Crvene zvezde.

Belgija i dalje drži prvo mesto, s tim da joj je sada svetski prvak Francuska prvi pratilac nakon što je smenio Brazil, Engleska je četvrta, a iza redom slede Portugalija, Urugvaj, Španija, Hrvatska, Kolumbija, Argentina.

PROČITAJTE JOŠ:

Naredna FIFA lista izlazi 24. oktobra.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!