Pioniri Partizan - Crvena zvezda
youtube screenshot
Pioniri Partizan - Crvena zvezda

youtube screenshot

Pioniri Partizan - Crvena zvezda, Foto: youtube screenshot

U utakmici prve lige Pionira Beograda između Partizana i Crvene Zvezde pobedu su odneli crno - beli. Izabranici Nebojše Neškovića, pobedili su  sa 2:1, i to posle preokreta. 

Barselona želi reprezentativca Srbije

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 18.11.2019. 11:01 Katalonski gigant Barselona spreman je da u svoje redove dovede srpskog fudbalera Nikolu Milenković, prenose italijanski mediji. Srbija - Ukrajina, Foto: Alo Marko Metlas Kako se navodi, defanzivac Fiorentine velika je želja Katalonaca, koji su odlučni da pojačaju odbrambenu liniju, kao i da za njegov angažman visina transfera neće biti problem.

Prvo je u 26. minutu Kosta Nedeljković lepo probio po desnoj strani i skoro iz mrtvog ugla poslao loptu tik pod prečku, ali su se crno-beli revanširali munjevito. Naivno je ispao vezni red Zvezde, crno - beli talenti su ukrali loptu na centru i brzo se našli pred golom gostiju, a posle gužve i odbitaka, David Ivić je bio najprecizniji za 1:1.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

U 52. minutu, postavljen je konačan rezultat, Janko Rakonjac je obišao golmana i hladnokrvno ga matirao za konačan rezultat.

BONUS VIDEO:

Mitrović: Zaslužili smo pobedu protiv Ukrajine