FK Partizan
FK Partizan
Fudbaleri Partizana rade testove

FK Partizan

Fudbaleri Partizana, Foto: FK Partizan

Pred nastavak prvenstva Linglong Tire SLS i početak 27. kola, FK Partizan je još jednom pokazao društvenu odgovornost i ozbiljnost pristupanju merama zaštite i preporuke od strane Vlade Republike Srbije i medicinske struke time što je drugi put za dve nedelje, a u saradnji sa Gradskim zavodom za zaštitu zdravlja u Beogradu testirao sve zaposlene na SC Partizan-Teleoptik, prvotimce i stručni štab crno-belih, kao i članove klupskih medija koji su u stalnom kontaktu sa igračima na Covid-19.

Uporedo sa sprovođenjem svih mera zaštite, socijalne distance, maski, rukavica,ograničenog broja novinara i drugog osoblja na stadionu Partizana, tokom odigravanja trening utakmica, testove na Covid-19 uradili su i zaposleni u fudbalskom klubu sa adresom u Humskoj 1.

Rezultati ovog testiranja, kao i prethodnog su pokazali da niko od igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih nije pozitivan na Covid-19, odnosno da su svi rezultati negativni.

- FK Partizan već godinama sarađuje sa Gradskim zavodom za javno zdravlje Beograd gde u svakom trenutku odgovorno pristupamo novonastaloj situaciji. Podsećanja radi, igrači Partizana su pre više od deset godina vakcinisani i protiv virusa S.A.R.S. – ističe klupski lekar g. Sead Malićević.
Još jednom se zahvaljujemo i prim. mr. SC. med dr. Slavici Maris kao i čitavom Zavodu za zaštitu zdravlja Beograd koji u svakom trenutku obavljaju svoj posao pravovremeno i sa velikom odgovornošću.