Partizan Crvena zvezda veciti derbi
Alo/Marko Metlaš
Partizan Crvena zvezda veciti derbi

Alo/Marko Metlaš

Foto: Alo/Marko Metlaš

"Posle Suminog gola ostalo je nekoliko minuta i svi smo gledali kako da na željeni način privedemo utakmicu karaju. Upravo taj pogodak je prelomio. Ispratio sam dobru asistenciju Rajka i postigao pogodak. Od prvog minuta se videlo da želimo da pobedimo i da su nam tri boda imperativ. Dočekali smo meč u bodovnom zaostatku u odnosu na rivala i nismo imali mnogo izbora", rekao je Tošić.

Pročitajte još:

Ofanzivac je potom naglasio težinu trijumfa. 

"Pobeda znači mnogo po pitanju samopouzdanja, od dolaska novog trenera rastemo svakodnevno, stvaramo šanse, dajemo golove, možda manje nego što bi trebalo iz toliko prilika, ali smo veoma efikasni. Igramo na gol više i to raduje", kazao je Tošić.

Jednako srećan posle nova tri boda bio je i Bojan Ostojić.

"Zadovoljan sam rezultatom i igrom, bili smo bolji tokom cele utakmice. Posebno me raduje da smo sačuvali gol i da Crvena zvezda nije imala ni jednu šansu. Partizanu znači svaka pobeda, ne samo protiv Crvene zvezde. Spremamo se za svaku u utakmicu isto, gledamo u naše dvorište i pre utakmice sam rekao da ne planiramo pobedu unapred, da trebamo da izađemo muški, to smo uradili i pobedili", rekao je štoper.

Dva gola rezervista, incidenti, crveni karton i sporna proslava! Derbi koji će se pamtiti (VIDEO)

Partizan je savladao Zvezdu u 9. kolu Superlige Srbije. "Grobari" su znali kako da proslave veliku pobedu sa svojim ljubimcima. Kraj meča. Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 2:0. Golove su postigli Sejdubu Suma u 83. minutu i Zoran Tošić u sudijskoj nadoknadi. 92' GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Tošić!

Bonus video: Slavlje Sume i koškanje igrača posle pogotka