granični prelaz Jarinje
Alo/Vladimir Zogović
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Utakmica između Trepče i Crvene zvezde u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije trebalo je da se odigra danas u 14 časova, ali su fudbaleri beogradskog kluba zaustavljeni na Jarinju.

granični prelaz Jarinje

Alo/Vladimir Zogović

granični prelaz Jarinje, Foto: Alo/Vladimir Zogović

Na svakom koraku oko granice sa tzv. državom Kosovo nalaze se policijske snage i kako izveštač Alo.rs sa lica mesta javlja, njihovo delovanje je išlo u smeru zaustavljanja Zvezdine delegacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada je to zvanično, Crvena zvezda ne može na Kosovo! Policija ih nije pustila!

Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

I ranije je generalni sekretar Fudbalskog saveza tzv. Kosova Erold Salihu govorio da crveno-beli neće dobiti dozvolu za ulazak u zemlju.

Čuveni srpski sudija u policiji, doživeo TEŠKO UZNEMIRAVANJE!

AUTOR: TV Pink/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 09.10.2019. 09:05 - 09.10.2019. 09:15 Istraga je u toku. Miroslav Radoman , Foto: Marko Metlaš Bivši fudbalski sudija i bivši predsednik Sudijske komisije FSS Miroslav Radoman prijavio je da ga je nepoznata osoba više puta zvala i uznemiravala preko mobilnog telefona i pretila navodno zbog njegovih komentara koje je u medijima davao povodom utakmice Napredak - Crvena zvezda.

"Mi nikada nećemo dati takvo odobrenje. Uvek ćemo dozvoliti da dođu Zvezda i Partizan ili ko god, ali samo za prijateljske utakmice i utakmice humanitarnog karaktera. Zvanične utakmice ne može biti. Fudbalska federacija Kosova nije policija da to spreči. Obavestili smo policiju, FIFA i UEFA", izjavio je Salihu. Njegove reči su sada dobile težinu.

srpski izveštači na Jarinju

Alo/Vladimir Zogović

srpski izveštači na Jarinju, Foto: Alo/Vladimir Zogović

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!