Andrija Radulović
FK Crvena zvezda
Andrija Radulović

FK Crvena zvezda

Andrija Radulović, Foto: FK Crvena zvezda

Oboleo je od monokuleoze, koja je u narodu poznatija i kao i bolest poljupca.

„Imam sutra još jedan test, posle kojeg bi sve trebalo da bude dijagnostifikovano. Međutim, dokotori su mi već rekli, da su gotovo sigurni da je u pitanju mononukleoza. Imam povišenu temperaturu već 15 dana, grlo mi je u haosu. Pijem neke antibiotike...“, rekao je za Mocart Andrija Radulović.

Jasno je da će strelac sjajnih golova protiv Totenhema i Olimpijakosa u prošlogodišnjoj Ligi šampiona za mlade, morati da odsustvuje sa terena duži period. Međutim, ne želi da preskače stepenice. Sa sličnim problemima u crveno-belom dresu susretao se i Dejan Joveljić, pa je uspeo da se nametne u seniorskom timu, i potom ostvari transfer težak četiri miliona evra.

„Nadam se da ću do kraja sezone biti na terenu. Rekli su mi da ću posle ovog, sutrašnjeg testa, morati da pijem antibiotike u narednih mesec dana. Važno je da ozdravim, kasnije će sve biti mnogo lakše“, jasan je Radulović.

Tokom šest meseci u prvom timu, Andrija Radulović je odigrao devet utakmica. Postigao je golove u sudarima sa Radnikom i Zlatiborom, a asistencijom na Banjici pomogao crveno-belima da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije. Ipak, zbog oštre konkurencije na levom boku, predloženo mu je da ode u Grafičar... Kasnije znate šta se izdešavalo.

Pre godinu dana Andrija Radulović je bio projektovan kao vođa novog talasa Zvezdine dece. Pominjalo se da su za njega zainteresovani Milan i Inter, i da su spremni da Crvenoj zvezdi plate 1,2 miliona evra. U priči je bio i Leverkuzen, ali je sve ostalo na tome. Verovalo se da će Radulović imati značajnu ulogu u prvom timu.

PROČITAJTE JOŠ: