Bibras Natho
ALO: Vladimir Marković
Bibras Natho

ALO: Vladimir Marković

Bibras Natho, Foto: ALO: Vladimir Marković

Fudbaler Partizana Bibras Natho izabran je u idealni tim Lige Evrope 1. kola, nakon što je dao dva gola u remiju sa AZ Alkmarom (2:2) u Beogradu, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Na golu je Arsenalov Emilijano Martinez, odbranu čine Anton Neđalkov (Ludogorec), Kalum Čembers (Arsenal), Aksel Tuanzebe (Mančester Junajted) i Borna Barišić (Rendžers).

U veznom redu, uz Nahta, su Bukajo Saka (Arsenal), Nikolo Zaniolo (Roma) i Kevin Bua (Bazel), dok su u napadu Klaudiju Kešeru (Ludogorec) i Andraž Šporar (Slovan Bratislava).

Legendarni fudbaler i trener upamćen i po LJUBAVNOJ priči sa našom dizajnerkom otkrio INTIMNE detalje o kojima BRUJI ceo svet!

AUTOR: Blicsport/ S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 08:37 Omiljeni Nemac navijačima Partizana. Loter Mateus, Foto: AP Photo/Rafiq Maqbool Nekadašnji najbolji fudbaler sveta i bivši trener Partizana, Lotar Mateus, početkom godine odlučio je da završi svoju trenersku karijeru. Naime, Lotar je napisao knjigu pod nazivom "Dom - tamo gde je srce kod kuće", koja će biti objavljena 23.

Partizanov Izraelac nije se našao u užem izboru za najboljeg igrača runde, jer su Kešeru, Saka, Bua i Zaniolo dobili prednost.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana