Vladimir Matijašević
Alo!/M. Metlaš
Vladimir Matijašević

Alo!/M. Metlaš

Vladimir Matijašević, Foto: Alo!/M. Metlaš

Na adresu beogradskih redakcija stigao je poziv iz Fudbalskog saveza Srbije za vanrednu konferenciju sportskog direktora Vladimira Matijaševića.

PROČITAJTE JOŠ:

Obraćanje javnosti zakazano je za ponedeljak u 14 časova, a kako se nezvanično saznaje razlog je imenovanje novog selektora mlade reprezentacije. Očekuje se da umesto Nenada Milovanovića na klupu Orlića sedne Ilija Stolica.

To neće biti jedine aktivnosti u FSS. Nešto kasnije (17.30) u Staroj Pazovi održaće se konferencija za medije povodom početka priprema za dve predstojeće utakmice A tima.

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila, a onda lude scene iz svlačionice! Ovo niste očekivali (VIDEO)

AUTOR: FSS/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 09:05 Bravo, devojke! ženska fudbalska selekcija Srbije, Foto: FSS Fantastična igra i ubedljiva pobeda ženske fudbalske „A" selekcije u drugom meču kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Izabranice seklektora Predraga Grozdanovića slavile su u Skoplju protiv Severne Makedonije - 6:0(3:0) i tako posle dva meča i pobede u prvom kolu u Kazahstanu (3:0) imaju maksimalan učinak.

Za 10. oktobar zakazan je prijateljski duel sa Paragvajcima u Kruševcu, a za četiri dana kasnije kvalifikacioni za Evropsko prvenstvo sa Litvancima.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

Tagovi