Pol Pogba
AP Photo/Rui Vieira
Pol Pogba

AP Photo/Rui Vieira

Pol Pogba, Foto: AP Photo/Rui Vieira

Francuski reprezentativac Pol Pogba pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za borbu protiv pandemije korona virusa.

Fudbaler Mančester junajteda je poziv za prikupljanje sredstava za UNICEF objavio na svojoj Fejsbuk stranici na 27. rođendan, gde je istakao da će lično donirati 30.000 evra, obećavši da će, kada donacije pređu 30.000 evra, udvostručiti iznos iz vlastitog džepa.

"Rođendan mi je i, kao i uvek, i sad sam zahvalan što smo moja porodica, prijatelji i ja zdravi. Ali, nisu svi dobrog zdravstvenog stanja u ovom trenutku. Pandemija korona virusa utiče na zdravlje i živote mnogih, uključujući i decu. Izbijanje epidemije može jezivo da utiče na siromašnu i ranjivu decu... U ovakvim trenucima treba da se držimo zajedno. Ako ostvarimo zacrtani cilj koji sam pomenuo, možemo da kupimo 333.332 pari rukavica za medicinske radnike + 2.777 hirurških maski da bi se sprečilo dalje širenje zaraze + 9.615 zaštitnih naočara. Hvala vam svima na podršci! Čuvajte se", napisao je Pogba na Fejsbuku

 

Tagovi