Fudbaler Partizana zaljubljen do ušiju
FK Partizan
Fudbaler Partizana zaljubljen do ušiju

FK Partizan

Fudbaler Partizana zaljubljen do ušiju, Foto: FK Partizan

Mladi fudbaler Partizana Lazar Pavlović i njegova devojka Dejana, kažu, u vezi su tri meseca i svaki mogući trenutak da budu zajedno jednostavno ne propuštaju.

- Znali smo se i ranije, ali smo kontakt uspostavili na proslavi jednog punoletstva. Znala sam ko je Lazar jer navijam za Partizan, mada priznajem da nisam bila ni na jednoj utakmici, pošto su oko mene sve zvezdaši - kaže Dejana i ističe da ima pažljivog dečka.

Vezista crno-belih takođe na današnji praznik, Svetog Trifuna, ne krije sreću što je zaljubljen.

- Dejana mi se dopala čim sam je ugledao, pošto je drugačija od svih. Poslao sam joj poruku na Instagramu, onda smo se dopisivali desetak dana i otad se ne razdvajamo. Upoznao sam i njene roditelje! Uf, nije bilo lako, ali je prošlo super. Ako da bog da Dejana i ja ovako nastavimo. Planiramo i zajedničko letovanje na moru - poručuje Lazar.

Iva i Slobodan: Volite se stalno

Srećni na Svetog Trifuna su i bek crno-belih Slobodan Urošević i njegova devojka Iva. - Lepo je da obeležimo praznik, mada sam pobornik toga da se setimo jedni drugih tokom čitave godine. Sloba je izuzetno pažljiv, ali toliko toga smo poklonili jedno drugome da je teško napraviti iznenađenje i na Dan zaljubljenih - kaže Iva. - Najvažnije je da su ljudi srećni, da se vole i podržavaju bez obzira na to da li praznik zvali Sveti Trifun ili Sveti Valentin. Mislite jedni na druge stalno! - naglašava Slobodan.