Bibras Natho
FK Partizan
Bibras Natho

FK Partizan

Bibras Natho, Foto: FK Partizan

Pojedini mediji izvestili su danas tokom dana da bi jedan od najboljih fudbalera Partizana – Bibras Natho mogao da raskine ugovor sa crno-belima i pređe u redove Makbija iz Tel Aviva, koji ga navodno želi u svojim redovima. Generalni direktor kluba iz Humske – Miloš Vazura oštro demantuje takve navode, ističući da Izraelac ne mrda iz tima, u kome će i dalje biti lider.

Bibras Natho u Zemunelu

FK Partizan

Bibras Natho u Zemunelu, Foto: FK Partizan

Celu priču je verovatno inspirisala činjenica da je Partizan u prelaznom roku doveo čak osam novih fudbalera, od kojih neki igraju na istoj poziciji kao i Natho (Miloš Jojić), ali u Humskoj su zapravo imali drugačiji plan. Želeli su da postojeći kadar obogate novim rešenjima i na taj način prošire mogućnosti i tima i stručnog štaba.

- Natho je fudbaler Partizana, jedan od najboljih igrača i lider tima, ima ugovor još dve godine i neće napuštati klub, to je sigurno. Nikakve ponude, raskidi ili bilo šta slično niti su tema, niti dolaze u obzir. Stručni štab računa na Natha, Partizan polaže velike nade i njega i sve ostale igrače i tu se priča završava - kaže Miloš Vazira.

Bibras Natho

AP/Hektor Pustina

Bibras Natho, Foto: AP/Hektor Pustina

Podsetimo, Bibras Natho je u Partizan stigao prošlog leta i to kao slobodan igrač, a u Humskoj je do sada odigrao 41 utakmicu, postigao 16 golova i upisao 11 asistencija. Kapiten Izraela je bio čovek odluke u nekolicini utakmica, uključujući i poslednji večiti derbi, kada je postigao gol za pobedu crno-belih i "podebljao" status miljenika navijača.

PROČITAJTE JOŠ: