Filip Kostić, Ajntraht
twitter.com/EuropaLeague
Filip Kostić, Ajntraht

twitter.com/EuropaLeague

Filip Kostić, Ajntraht, Foto: twitter.com/EuropaLeague

Prema pisanju italijanskog sajta "Calcio Mercato" reprezentativac Srbije i fudbaler Ajntrahta, Filip Kostić je na meti Intera iz Milana!

Kako navodi ovaj sajt, Lucijano Spaleti treba da obezbedi pobedu protiv Empolija da bi Inter završio sagu oko Lige šampiona i kao četvrti (eventualno treći) da se plasira u najelitnije evropsko takmičenje!

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola Jokić

ALO!

Nikola Jokić, Foto: ALO!

 

Očekuje se da kada Spaleti odvede "neroazure" u Ligu šampiona, da ga na klupi zameni Antonio Konte, za koga se šuška već duže vreme da će sesti na klupu Intera.

Oni navode da je Filip Kostić veoma upotrebljiv u Konteovoj zamisli i taktici, pošto italijanski stručnjak preferira da igra u formaciji 3-4-3 ili 3-5-3. Spominje se da bi mogao da zameni Ivana Perišića u "plavo-crnom" dresu.

"Srbin se preporodio u Ajntrahtu i bio bi odlično pojačanje za mogućeg novog trenera Intera!" piše na ovom sajtu gde dodaju: "On je praktično igrao na svim pozicijama u Nemačkoj, od levog krila do sredine sa tri defanzivna igrača na terenu. U sezoni Kostić je uspeo da upiše i 10 golova i 13 asistencija u takmičenjima Liga evrope i Bundesliga.

PREDLAŽEMO VAM:

Videćemo narednih dana kada se završi Serija A i kada budu bili poznati svi učesnici Lige šampiona kakva će sudbina biti našeg reprezentativca koji ima odličnu sezonu u Ajntrahtu! 

Kostić koji je karijeru počeo u Radničkom iz Kragujevca, a igrao je i za Groningen, Štutgart i Hamburg, za Srbiju je odigrao 28 utakmica i postigao dva gola. 

 

Komentari (1)

fica bg

24.05.2019 12:51

Tesko da ce igrati u formaciji 3-5-3