Luka Milivojević
EPA-EFE/KIERAN GALVIN
Luka Milivojević

EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Luka Milivojević, Foto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Kristal Palas 3:1, na gostovanju u 34. kolu Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ:

Junak pobede "Građana" u Londonu bio je dvostruki strelac Rahim Sterling, koji je mrežu tresao u 15. i 63. minutu meča.

Nakon nešto mirnijeg perioda igre u drugom poluvremenu Sterling je ponovo bio koban po Guaitu kojeg je savladao nakon asistencije Sanea u 63. minutu.

A onda je na scenu stupio kapiten "Orlova", Luka Milivojević je odličnim slobodnim udarcem, u 81. minutu, smanjio rezultat na 2:1!

Siti je pobedu "overio" preko Gabrijela Žezusa posle sjajne kontre u prvom minutu nadoknade vremena.

Tako su se "Građani" ponovo našli na čelnoj poziciji u engleskoj Premijer ligi gde pet utakmica do kraja prvenstva imaju tek bod više od Liverpula koji ima bod manje uoči derbija sa Čelsijem na Enfildu (17.30h).

S druge strane, "Orlovi" su ostali 13. na tabeli sa 39 bodova, devet više od najbližeg tima iz zone ispadanja Kardifa.

Čelsi - Liverpul

Profimedia

Čelsi - Liverpul, Foto: Profimedia

Fudbaleri Liverpula slavili su na svom stadionu su protiv Čelsija na svom "Enfildu" sa 2:0 (0:0) i tako se vratili na vrh tabele.

U prvom delu nije bilo golova, ali daleko od toga da nije bilo prilika.

Igrao se 51. minut, kada je Henderson prošao po desnoj strani, prebacio je loptu na suprotnu stativu, tamo je usamljen bio Mane, koji glavom donosi prednost "Redsima".

Nisu se smirile strasti na "Enfildu" od prvog gola,odmah je usledio drugi, Salah je tukao sa dvadesetak metara, iznenadio je sve, uputio veoma snažan i precizan udarac i pocepao mrežu iza leđe Kepe za 2:0, eksplodirao je ceo stadion.

Liverpul je ponovo prvi, sa dva boda više od Mančester sitija, ali uz utakmici više od Gvardiolinih "Građana". Čelsi je ostao četvrti, ali sa dva boda više od Junajteda i utakmicom više i tri boda više od Arsenala i dve utakmice više od gradskog rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо