Ljubomir Fejsa
Profimedia
Ljubomir Fejsa

Profimedia

Ljubomir Fejsa, Foto: Profimedia

Portugalski portal, A bola, je objavio ovu vest kao udarnu, čak i iznad utisaka sa jučerašnje utakmice koju je Portugal remizirao sa Ukrajinom (0:0), pre izjava selektora Portugalije Fernanda Santoša i ostalih vesti vezanih za selekciju, što samo ukazuje sa kolikom pažnjom se dočekuje reprezentacija Srbije u portugalskim medijima! 

PROČITAJTE JOŠ:

Prema pisanju "A bola", Ljubomir Fejsa je zatražio od čelnika Fudbalskog saveza Srbije i Mladena Krstajića, koji su se nalazili u hotelu gde je naša reprezentacija smeštena, da ne igra naredni meč. Razlog za to je njegova povreda stopala koju je zaradio na utakmici sa Gimaraešom 16. januara, pa da je zbog toga u poslednja dva meseca odigrao svega 120 minuta revanša sa zagrebačkim Dinamom u osmini finala Lige Evrope, koga su dobili sa (3:0).

Fejsa još uvek nije u najboljem fizičkom stanju i ne želi da ugrozi svoj status pred kraj sezone u Benfikinom timu. Portugalski portal hvali taj gest, takoreći hvale ga zbog ovoga što je uradio usput mu dajući epitet da je "duša i telo Benfike".

Sportski direktor reprezentacije Srbije Darko Kovačević rekao je u petak povodom situacije sa Milivojevićem, Obradovićem i Nastasićem, a to je da je dres sa državnim grbom svetinja i da nije niko iznad njega, ali izgleda da to ne važi za sve reprezentativce.