Đogo Žota
EPA/Paolo Magni
Đogo Žota

EPA/Paolo Magni

Đogo Žota, Foto: EPA/Paolo Magni

Dragi naši čitaoci, ljubitelji Premijer lige i Fantazi menadžera, i ovog petka nastavljamo započetu tradiciju davanja saveta za promene u vašem "fantazi timu" koje bi mogle da Vam pomognu da u narednom periodu popravite bodovni saldo ili ostvarite neku važnu pobedu u ligi u kojoj učestvujete, sa kolegama, drugarima ili poznanicima.

Ko će osvojiti titulu u Engleskoj?

 

Povrede i korona često kroje sastave ekipa ove sezone, pa to ima veliki uticaj na ekipe koje sastavljate, a tako će biti i ovog vikenda. 

1. Vilfrid Zaha

Pre dva kola smo savetovali da krilnog napadača Kristala Palasa ubacite u tim i on je u toj rundi odmah upisao asistenciju i doneo Vam pet bodova. Prošlo kolo nije igrao zbog korone, a neće ni ovo. Imajući u vidu da će, kad se Zaha vrati, Palas ući u seriju težih mečeva, igraće do kraja godine i protiv Liverpula i protiv Totenhema, pa je možda bolje da ga ipak zamenite.

2. Diogo Žota

Verujemo da ga mnogo Vas već ima u timu, ali ko ga nema, vreme je da ga ubaci, jer je veoma jeftin (6,7) a isplativ, doneo je već 37 bodova, a uz to se ustalio u startnoj postavi. 

3. Juri Tilemans 

Vezista Lestera bi u narednom periodu trebalo da donese mnogo bodova. Lisice posle debakla u Liverpulu imaju seriju lakših mečeva, a od Belgijanca u narednom periodu očekujemo po neku asistenciju, a možda i gol. 

4. Ruben Dijas 

Defanzivac Mančester Sitija košta samo 5,5 bodova, a imajući u vidu da Građani naredna dva meča igraju kod kuće protiv Barnlija i Fulama, velike su šanse da će mreža Edersona ostati netaknuta.

5. Konor Taunzend

Vezista VBA bi mogao da bude iznenađenje u narednom periodu, u kom klub iz Birmingema ima seriju lakših utakmica. Taunzend je standardan u vezi i mogao bi da obraduje nekom asistencijom ili golom u narednom periodu.

PROČITAJTE JOŠ: