Diego Falćineli
Twitter/FK Crvena Zvezda
Diego Falćineli

Twitter/FK Crvena Zvezda

Diego Falćineli, Foto: Twitter/FK Crvena Zvezda

KRAJ UTAKMICE! - Teška utakmica za gledanje isto koliko i za igranje. Pogotov zbog magle koja je smetala svim akterima ovog meča. Zvezda je bila bolji rival ali nije koristila svoje šanse, dok je Inđija prihvatila sve poklone crveno-belih. Na kraju, sjajni pogodtkom Falćineilja crveno-beli su nekako uspeli da osvoje tri boda.

90' Gobeljić je pokšuao iz daljine ali samo spoljni deo mreže. Igraće se još 4 mintua nadoknade.

87' Otvorila se Inđija posle primljenog gola, što ostavlja dosta prostora pozadi, tako je Gajić sam izašao pred golmana Inđije ali rezutlat ostaje nepromenjen.

85' Gobeljić je idealno centrirao, a Falćineli je zaista sjajno skočio i glavom matirao golmana Inđije! 3:2

83' Opet Katai preuzima odgovornost, šutira snažno, ali je Jovičić na mestu. Inače bivši golman Partizana.

74' Penal za Zvezdu! Pavkov je pao u 16 metara posle povlačenja dok je bio okrenut leđima golu, sudija je bio neumoljiv a siguran izvođač je bio Katai!

69’ Trostruka izmena u Crvenoj zvezdi. Nikolić, Spiridonović i Pavkov su u igri umesto Sanoga, Kange i Bena.

67’ Koliko sreće ima JOvičić večeras ostao je ukopan u ovoj situaciji, Katai pogađa stativu sa ivice kaznenog prostora!

64' Opet Nešković koban za Crvenu Zvezdu! Kakvo iznenađnje! Ubacio se Nešković u srce šesnaesterca i sa bukvalno tri metra neometan tukao u levi deo Borjanove mreže! 1:2

63' Kako smo napisali ovo, Gobeljić je šutirao ali Jovičić opet siguran.

62' Pao je malo tempo utakmice posle furioznog starta drugog poluvremena. Da li će Inđiju moći da spase magla koja definitivno smeta igračima oba tima?

53' Napadju igrači u crveno-belom, opet preko osovine Katai - Falćineli, prvi centrira lepo za Italijana koji šutira ali lopta ide preko prečke.

50’ Sjajna odbrana Jovičića! Brza akcija Zvezde. Katai je probio po levoj strani, asistirao Falćineliju koji odlično šutira, ali istakao se golman gostujuće ekipe.

46' Počelo je drugo poluvreme! Na početku drugog dela šef stručnog štaba Dejan Stanković izvršio je dve izmene. Marko Gobeljić i Mirko Ivanić su na terenu umesto Erakovića i Gavrića.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Gol Inđije kao da je umrtvio tempo, a njemu nije pomogla ni gusta magla koji se spustila na naš najveći stadion. Ono što smo ipak mogli da vidimo, je da Zvezda ima inicijativu, imala je i dve sjajne šanse da duplira prdnost, a jedna greška mladog Erakovića bila je bukvalno sve što su gosti uradili. Na poluvremenu 1:1.

36’ Gol za Inđiju, strelac je Nešković. Greška Erakovića, koji je hteo da vrati loptu Borjanu a to je iskoristio bonus igrač Inđije.

33’ Kakva prilika za Crvenu zvezdu! Ben se našao ispred Jovičića koji je zaustavio njegov udarac, zatim je na loptu naleteo Katai koji šutira preko gola.

29’ Posle kornera koji je izveo Ben, Eraković je šutirao pored gola.

28’ Milan Gajić i danas nastupa veoma ofanzivno. Pokušao je udarcem levom nogom naš bek, ali je izblokiran. Korner za Crvenu zvezdu.

21’ Željko Gavrić je probio po levoj strani, uposlio Falćinelija koji je primio loptu, a potom i sigurnim udarcem savladao golmana Inđije.

14' Prečka! Falćineli je pogodio okvir gola! Katai je proša 1 na 1, svašsta se posle toga izdešavalo, Gavrić šutira, prečka pa odbrana Jovičića i na kraju samo korner! Ostaje 0:0!

5’ Inđija je pokušala udarcem iz daljine, ali oprezan je Milan Borjan.

UTAKMICA JE POČELA!

SASTAVI

Jovičić – Bastajić, Mihajlov, Krneta, Cucin – Čermelj, Đorđević – Radin, Nešković, Aleksić – Obradović

Borjan – Gajić, Pankov, Eraković, Degenek – Sanogo, Kanga - Gavrić, Ben, Katai - Falčineli.

Lider Superlige čeka Inđiju i želi da na reprezentativnu pauzu ode u dobrom raspoloženju.

Sačinjenu i od evropskih pobeda, poslednjoj pre tri dana kada je Gent pobeđen u Beogradu (2:1).

Rival je Inđija, koja je znala da bude tvrd orah crveno-belima, pa i na "Marakani".

Poslednja tri susreta završena su tesnim pobedama Zvezde 2:1, uz jedan remi u Inđiji.

PROČITAJTE JOŠ: