Vanda Ikardi
EPA/MATTEO BAZZI
Vanda Ikardi i Mauro Ikardi

AP/Luca Bruno

Vanda Ikardi i Mauro Ikardi, Foto: AP/Luca Bruno

Mauro Ikardi već neko vreme ne igra zbog navodne povrede, ali ljudi iz Intera ipak ne veruju da je to u pitanju i čekaju kraj sezone kako bi se to pitanje rešilo.

Pročitajte još:

Mediji u Italiji je osuđuju kako Vanda Nara, Murova supruga, kriva jer je okrenula svlačionicu nero-azura protiv Argentinca.

Ipak, Lućano Spaleti ne želi da ga ubaci u tim i kad bude spreman, njegov prvi izbor je Lautaro Martinez i on neće popustiti.

Tim iz Milana imao je plan da ga zameni za Dibalu, ali Juventus neće želeti da vidi Ikardija u svom timu, pa to gotovo sigurno da otpada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Valentines Day ?❤️ @wanda_icardi

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on Feb 14, 2019 at 9:35am PST

Druge relacije mogli bi da budu Real i Atletiko Madrid, gde bi ponuda od 80 miliona završila posao iako je za čak 30 manja od otkupne klauzule.

Ipak, postoji jedan veliki problem za Ikardija.

Niko ne želi da pregovara sa Vandom, već svi žele da on pronađe agenta, a Argentinka to ne dozvoljava jer ovako sav novac ostaje u kući.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy New Year 2019?? @wanda_icardi

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on Jan 1, 2019 at 10:35am PST

Koliko ona ume da bude ljubomorna svedoči i podatak novinara iz Argentina, da kada je pronašla u telefonu svog supruga poruke od devojaka, bacila ga je u more, a potom je nastala velika svađa.

Kako se sada čini, Ikardi ne može da se izvuče iz njenih kandži i skroz ga kontroliše.