Njegoš Petrović
FK Crvena zvezda
 
Njegoš Petrović

FK Crvena zvezda

Njegoš Petrović, Foto: FK Crvena zvezda

Veljko Nikolić, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Strahinja Eraković, Andrija Radulović, Nikola Krstović i najmlađi među njima Marko Lazetić sinoć su ispunili srca svakog zvezdaša. Mladi, talentovani, reprezentativci, igrači koji potezom mogu da reše svaki meč sinoć su pokazali da Zvezda ima "bonus" za ponos.

U utakmici protiv Rada stručni štab, na čelu sa Dejanom Stanković, pružio je šansu svim „bonus“ igračima koje imaju u rosteru. Strahinja Eraković, Veljko Nikolić i Željko Gavrić su počeli utakmicu od samog starta, dok su sa klupe za rezerve ušli Njegoš Petrović (umesto Sanoga u 50. minutu), Nikola Krstović (umesto Pavkova u 76. minutu), Andrija Radulović (umesto Gajića u 60. minutu), kao i član omladinske selekcije supertalentovani Marko Lazetić (od 77. minuta umesto Boaćija).

Veljko Nikolić je u Superligi nastupio na 15 mečeva, postigao je tri prelepa pogotka, a upisao je i tri asistencije. Njegoš Petrović je u domaćem šampionatu odigrao 14 utakmica. Željko Gavrić je upisao 13 superligaških nastupa, postigao je četiri gola, kao i dve asistencije. Strahinja Eraković je ove sezone nastupio 10 puta za Zvezdu. Nikola Krstović je do sada odigrao pet mečava, a upisao se u strelce u meču protiv Mačve, dok je Andrija Radulović upisao četiri nastupa, ali se od njih dvojice tek očekuje da pokažu raskošan talenat. Najmlađi prvotimac, član omladinske selekcije i momak rođen 2004. godine, Marko Lazetić je sinoć upisao svoj debi sa 16 godina 10 meseci i sedam dana i ostavio je odličan utisak, čak je imao i dobru priliku i za debitantski gol, ali nije imao sreće.

Bonus video: