Robert Prosinečki
Alo/D. Briza
Robert Prosinečki

Alo/D. Briza

Robert Prosinečki, Foto: Alo/D. Briza

Legenda jugoslovenskog fudbala, Rober Prosinečki je istakao da je velika stvar što su se šampion Srbije i Hrvatske plasirali u Ligu šampiona!

Hrvati priželjkuju derbi sa Zvezdom, ovako su mediji u regiji videli uspeh srpskog šampiona! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:27 Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Bivši fudbaler oba tima, sa kojima je igrao sa velikim uspehom, kaže da mu je drago što je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Amer Gojak, postigao gol za Dinamo protiv Rozenborga!

"Već smo i nakon Budimpešte pričali na temu što znači ulazak u Ligu šampiona i apsolutno je ovo nešto veliko", rekao je Žuti u razgovoru sa "24sata.hr".

"Ma velika je stvar za klubove na Balkanu što su Dinamo i Zvezda ušli u grupnu fazu Lige šampiona, velik je to uspeh i za jedne i za druge. Nemoj me pitati ko bi bio u prednosti da dođe do tog duela jer ko zna ko će koga izvući. To bi sad bila samo nagađanja", dodaje on.

Arijana i Siniša su izgubili dete, patnja zbog toga i dalje traje, ta se misao uvek pojavi!

AUTOR: Story-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 28.08.2019. 13:14 Borba koja i dalje traje! Arijana i Siniša Mihajlović, Foto: Screenshoot Instagram Legendarni srpski fudbaleri i sadašnji trener Bolonje, Siniša Mihajlović pre nešto više od 40 dana je objavio da boluje od leukemije, a odmah je krenuo sa tretmanima.

Pored provedenog vremena kao fudbaler Zvezde (1987.-1991. godina), popularni "žuti" je bio i trener u periodu od 2010. do 2012. godine!

"Dinamo i Crvena zvezda treba da uživaju u ovom trenutku. Ušli su u Ligu šampiona, ostvarili sjajan uspeh, triput će imati pune stadione i igraće protiv najboljih ekipa u Evropi. To je ono zbog čega se treba radovati, a ko zna ko bi tu bio u prednosti. Ne možemo pre žreba pričati o tome", rekao je Prosinečki.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!