Eden Azar
EPA/Andy Rain
Eden Azar

EPA/Andy Rain

Eden Azar, Foto: EPA/Andy Rain

Fudbaler Čelsija Eden Azar posle pobede u polufinalu Lige Evrope nad nemačkim Ajntrahtom posle penala (1:1 - 4:3), rekao je da ne zna da li će mu finale biti poslednja utakmica za "plavce".

Pročitajte još:

ONO KAD JE BOGDAN PUNIO CRNO-BELE Pogledajte kako se 13-godišnji Bogdanović poigravao sa vršnjacima iz Partizana! (VIDEO)

VELIKA ČAST Vasa Micić među najboljim košarkašima Evrolige!

"KAKO TO DA MESI NIKAD NIJE KRIV!?" Ronaldo žestoko opleo po Argentincu, smatra da ga previše uzdižu! (FOTO)

- Ne razmišljam o tome. U glavi mi je samo da osvojim nešto sa ovim klubom i saigračima. Ne znam da li će to biti moja poslednja utakmica, ali pokušacu da osvojim trofej sa Čelsijem - rekao je Azar, a prenosi španski As.

Belgijanac je istakao da je srecan što je njegov tim uspeo da izbori finale.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu, ali polufinale nikada nije lako. Srećni smo što smo izborili finale. Oba tima su imala jednake šanse, ali pokazali smo karakter i prošli smo - dodao je on.

Eden Azar

AP/Alastair Grant

Eden Azar, Foto: AP/Alastair Grant

Azar je šutirao poslednji penal i obezbedio ekipi sa "Stamford bridža" borbu za trofej.

- Kada god moram, preuzimam odgovornost. Imali smo sreće, ali ništa nije gotovo. Imamo još jednu utakmicu protiv Arsenala. Moramo da odigramo kvalitetno i da pobedimo - zaključio je Azar, koji zbog povrede nije igrao u finalu 2013. godine kada je Čelsi golom Branislava Ivanovića u 93. minutu savladao Benfiku 2:1.

Finale Lige Evrope između Arsenala i Čelsija igra se 29. maja u Bakuu.