Crvena zvezda Hofenhajm
Alo: Marko Metlaš
Crvena zvezda Hofenhajm

Alo: Marko Metlaš

Crvena zvezda Hofenhajm, Foto: Alo: Marko Metlaš

Tri pobede i remi u poslednja četiri odigrana meča u grupnoj fazi Lige Evrope. Posle Slovana iz Libereca pao je i Gent, prvo na Marakani, a onda i u Belgiji, a onda i remi protiv favorizovanog Hofenhajma. UEFA, kao i uvek zna da nagradi trijumfe klubova u evropskim takmičenjima.

Dakle, nakon dobrog ishoda protiv Čeha i Belgijanaca na Marakani, Zvezda je i ove večeri obezbedila novčanice i to dodatnih 190.000 evra. To će reći da je na Marakanu ove jeseni stiglo 1.900.000 evropskih novčanica. Naravno, crveno-beli će imati priliku da dodatno zarade jer ih očekuje i meč protiv Slovana u Liberecu kao i nokaut faza.

Pored toga šampion Srbije je uspeo da osvoji još jedan bod za UEFA koefijent timova. Takođe je pomogla i Superligi Srbije da ostane u igri za 15. poziciju koja je jako važna. To će dosta značiti naredne sezone u kvalifikacijama za evropska takmičenja, a prostora za napredak još ima. Naša liga je sada na dobrom putu da obezbedi dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona u sezoni 2023/24.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Dušan

04.12.2020 10:01

Za pare je ok. Nije dobro što je Zvezda odigrala očajno, iako je izjava nakon utakmice bila da su odigrali dobro (za nas je sve dobro!). P.S.Ja sam objektivni zvezdaš!