Početak priprema za novu sezonu
FK Partizan - Miroslav Todorović
Početak priprema za novu sezonu

FK Partizan - Miroslav Todorović

Početak priprema za novu sezonu, Foto: FK Partizan - Miroslav Todorović

Danas je na SC Partizan – Teleoptik održana prozivka igrača pred predstojeću sezonu koji se nalaze na širem spisku FK Partizan.

Igrače je predvodio kapiten Vladimir Stojković da bi ih zvanično pozdravili predsednik FK Partizan gospodin Milorad Vučelić, kao i šef stručnog štaba Savo Milošević. Sve prisutne članove upravnog odbora kao i stručnog štaba FK Partizan pozdravila je portparol kluba Biljana Obradović, a među kojima su bili i potpredsednik kluba prof dr. Vladimir Vuletić, generalni direktor kluba g. Miloš Vazura i članovi upravnog odbora.

Početak priprema za novu sezonu

FK Partizan - Miroslav Todorović

Početak priprema za novu sezonu, Foto: FK Partizan - Miroslav Todorović

Pripreme su počeli: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlpović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Đorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Dragan Bojat, Savo Arambašić, Boris Krstić.

Prisutnima se obratio i predsednik Partizana Milorad Vučelić:

"Mi smo u ovim takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali smo sjajne pobede, ali na kraju nismo pobedili ni u jednom takmičenju. Od Kosova, to je srpski specijalitet, a za utehu se može reći da smo pravi srpski klub. To je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda, ta načela po kojima je važno učestvovati i da ove godine pobedimo pre svega u prvenstvu i ostvarimo što bolji uspeh u Evropi. Voleo bih da osvojimo Kup koji smo ove godine izgubili zahvaljujući našoj lošoj utakmici, meču u kojem nismo igrali sa dovoljno žara", započeo je Vučelić i nastavio:

"Ovde ima igrača vrhunskog i najvišeg kvaliteta. Nema boljih igrača u Srbiji i nadaleko. Ali samo kada igrate punom koncentracijom vi ste veliki tim. To smo pokazali u onoj utakmici protiv Mančester junajteda, bez obzira na njihov nesrećan ishod. Želim vam da igrate punim angažmanom. Ne treba da ostavljate srce na terenu, najbolje je da srce bude tamo gde jeste. To srce treba da upravlja vašim znanjem i vašim kvalitetom. Radovaćemo se pobedama i strepećemo, ali kada vidim vaš angažman, odmah mogu da vam kažem ishod tih utakmica – vi ćete pobediti. Hladna glava, srce u grudima i borba na terenu"

Celu njegovu poruku poslušajte na snimku ispod!

PROČITAJTE JOŠ: