Fudbal: Srbija - Moldavija
Marko Metlaš
Fudbal: Srbija - Moldavija

Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Marko Metlaš

* Srbija trenutno ima četiri boda iz tri utakmice

* Lider na tabeli je Ukrajina

* Srbija u septembru igra protiv Portugalije i Luksemburga

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković u petak će objaviti spisak igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo. Tumbaković će svoj prvi spisak od kako je preuzeo mesto selektora umesto Mladena Krstajića objaviti u petak tačno u podne.

Legendarni srpski trener ZAVRŠIO KARIJERU ZBOG RAKA PLUĆA! Poruke podrške ne prestaju, zadužio je toliko ljudi

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 12:04 Rođeni pobednik, dokazaće to još jednom. Radojko "Radi" Avramović, Foto: Profimedia Tokom svoje pedesetogodišnje fudbalske karijere, Radojko Avramović je uvek bio borac. Čak i dok je bio selektor slabašnog Singapura, uvek je gledao da savlada daleko kvalitetnije protivnike i ostaje prvi trener koji je vodio tu selekciju do trijumfa protiv daleko renomiranijih azijskih reprezentacija poput Jordana, Kuvajta, Iraka i Severne Koreje.

Ovaj spisak se očekuje sa velikom pažnjom jer se očekuje da među pozvanim igračima budu Luka Milivojević i Matija Nastasić, koji zbog sukoba sa Krstajićem nisu igrali u poslednje vreme za reprezentaciju.

Nekadašnji as Peđa Mijatović zna šta Jović mora da uradi i KAKAV DA BUDE u Realu! Nema drugog načina

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 10:39 - 22.08.2019. 12:06 Ako je neko ekspert, to je Mijat. Peđa Mijatović, Foto: ALO!Vladimir Markovic Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da Luka Jović mora da bude strpljiv i sačeka svojih "pet minuta" u slavnom španskom klubu. AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019.

Srbija će 7. septembra na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Portugala, dok će tri dana kasnije gostovati Luksemburgu. Tumbaković će imati težak zadatak da kroz kvalifikacije izbori plasman na kontinentalni šampionat koji će se igrati naredne godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentacija Srbije tenutno ima četiri boda iz tri utakmice u Grupi B kvalifikacija. Na vrhu tabele je Ukrajina sa 10 bodova iz četiri utakmice, Luksemburg ima četiri iz četiri, Portugal dva iz dve, a Litvanija jedan iz tri susreta.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda