DELIJE, PONOVO ZA DŽABE NA DERBI Evo gde možete preuzeti karte za majstoricu!

Ponovo bez gostujućih navijača

Hala
Hala , Foto: Aleksandar Dimitrijević/Marko Me

KK Crvena zvezda mts dočekuje ekipu Partizan NIS u subotu u „majstorici" polufinalne serije plej ofa ABA lige jtd.

Treći meč igra se u subotu od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić" u utakmici u kojoj je KK Crvena zvezda domaćin.

KK Crvena zvezda mts tim povodom obaveštava sve svoje navijače da je interesovanje za ovu utakmicu ogromno, i da bi i tribine beogradske Arene bile male da prime sve koji su zainteresovani da prisustvuju tom meču i pruže podršku crveno-belima!

Klub ovom prilikom saopštava da će ulaz na TRIBINE dvorane "Aleksandar Nikolić” za treću utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan na tribine dvorane, uz besplatne ulaznice koje će biti distribuirane u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana 1a, u četvrtak od 10-16 časova.

Broj karata koje će biti distribuirane u prostorijama Sportskog društva po osobi će biti minimalan, kako bi svi, zbog izuzetno velikog interesovanja mogli da dođu do karte za ovaj meč.

Ovakvu odluku klub je doneo kako bi u sedištu crveno-bele porodice na pravi način podelio ulaznice svima koji žele da se nađu u dvorani u subotu uveče i pruže veliku podršku košarkašima Crvene zvezde!

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za treću polufinalnu utakmicu PRODAVAĆE se takođe prostorijama Sportskog društva u ulice Ljutice Bogdana 1a

Cene karata za počasna mesta, lože i parter B:

KATEGORIJA KARTE ABA LIGA

PARTER B 500,00
VIP LOŽA 900,00
PLAVA LOŽA 700,00
BELA LOŽA 600,00
POČASNO MESTO BOČNO I RED 4.000,00
POČASNO MESTO BOČNO II RED 3.000,00
POČASNO MESTO BOČNO III RED 2.000,00
POČASNO MESTO I RED 5.000,00
POČASNO MESTO II RED 4.000,00

KK Crvena zvezda podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, osoba koja preuzima besplatne karte ili ih kupuje, u ubavezi da da na uvid svoj JMBG i ličnu kartu na uvid.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige - Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice" nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela hala biti obojena u crveno-belo.

Večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan
Večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan, Foto: Crvena zvezda

Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima i izuzetnog interesovanja koje vlada među navijačima i simpatizerima Crvene zvezde za ovaj meč.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će i za ta mesta biti vršena pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres, a isti princip važiće i za vlasnike dnevnih ulaznica za sve sektore!

Košarkaški derbi Partizan - Crvena zvezda, Cirbes, Lendejl
Košarkaški derbi Partizan - Crvena zvezda, Cirbes, Lendejl, Foto: Alo! M.Metlaš

KK Crvena zvezda poziva sve koji budu došli u dvoranu u subotu da naprave atmosferu svojstvenu samo onima kojima je crveno-bela boja u srcu i kao šesti igrač pomognu košarkašima da dođu do pobede i plasmana u finale!

NEKA GRMI CELA HALA !
KK Crvena zvezda - stajalo je u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi